Špajza 21. veljače 2019.

Punjena pileća prsa na četiri genijalna načina

foto: Getty Images
gastro postao gastro.24sata.hr
Da biste pileća prsa učinili zanimljivijima, dodajte im bogata punjenja, pa uživajte u brzom, jednostavnom, ali slasnom ručku.

Pileća prsa, rekli bi znalci, sama po sebi poprilično su dosadan komad mesa. Upravo zato, volimo ih uvaljati u hrskave krušne mrvice ili im dodati punjenja koja ih zatim pretvaraju u prave delicije. 

 

Možda vas zanima... Da ne bude dosadna: Piletina u medu i senfu Recepti

 

Birajte između omiljenog sira, špinata ili starog kruha, pa se upustite u motanje i pečenje. Vjerujte, ovi recepti spasit će vas kada su u pitanju nove ideje za ručak.

 

 | Author: Getty Images foto: Getty Images

 

Sir je uvijek dobra ideja, a napunite li njime piletinu, postaje slastan ručak kojem je naprosto teško odoljeti. Za veći užitak, naprosto pomiješajte više vrsta sira.

 

Možda vas zanima... Piletina punjena sirom pun je pogodak za slasni ručak Recepti

 

Kruh, peršin i češnjak genijalna su kombinacija kada su u pitanju bruschette, ali i mesna punjenja. Ova tri sastojka u spoju s piletinom pretvorit će se u pravu deliciju, nedjeljom ili bilo kojim drugim danom.

 

Možda vas zanima... Pečena pileća prsa s nadjevom od kruha i peršina Recepti

 

 | Author: Getty Images foto: Getty Images

Smrznuti špinat dobra je alternativa onom svježem, posebice kada ste u žurbi. Pomiješajte ga s kremastom ricottom ili krem sirom pa sve zarolajte u fine, sočne rolice.

 

pileće rolice Možda vas zanima... Gotovo za tren: Pileće rolice sa sirom i špinatom Recepti

 

Volite li pak više one rastezljive nadjeve kod kojih se ljubav rađa na prvi pogled, mozzarella u kombinaciji s pestom bit će sjajan odabir za vas. Vruće, rastezljivo, za prste polizati!

 

piletina Možda vas zanima... Neodoljiva piletina punjena pestom i mozzarellom None

 

Dobar tek!

 | Author: Getty Images foto: Getty Images

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.