03. kolovoza 2016.

Bogati okusi pašte s gljivama i sjemenkama

tjestenina
foto: Paštaria
gastro postao gastro.24sata.hr
Brza i jednostavna, a istovremeno ukusna i bogata – tjestenina s gljivama.

Stvorena za lijene dane ili umorna poslijepodneva nakon radnog dana. Bogata okusom, s istim takvim sastojcima, ova tjestenina je sve što vam treba nakon napornog dana. Zdrave i hrskave sjemenke, svilenkast umak, meke gljive i fina tjestenina – kombinacija koja će svakog ljubitelja gljiva i tjestenine osvojiti na prvu.

Sastojci:

Sir Grabancijaš

Gljive

Timijan

Ružmarin

Sjemenke lana, suncokreta i buće

Maslinovo ulje

Vrhnje za kuhanje

Češnjak

Priprema:

Narezati gljive.

U mužaru natući češnjak, maslinovo ulje i ružmarin.

Paštu skuhati prema uputama.

Na maslinovu ulju popržiti gljive i dodati sastojke iz mužara.

Sve začiniti, dodati sjemenke te preliti vrhnjem za kuhanje.

Kad je gotova, paštu pomiješati u umak.

Dobar tek! 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.