Špajza 03. studenoga 2025.

Kako zamrznuti gljive (i zašto to nismo radili ranije)

Članak Povratak na članak
Komentari 1
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Drago1 03:16 05. Studeni 2025.

    Pozdrav Vezano za zamrzavanje gljiva Prvo, šta ćemo sa dva puta termički obradom gljiva ako se ne smiju podgrijavati. Drugo kako izvesti sa sitnim gljivama recimo kao zlatne ili žute trube koliko treba prostora da bi se odmaknule pola cm ... prikaži još! Treće, Gljive potopljene u ledenu vodu . To vam je istu kao da ste skuhali kavu pa bacili tekućinu a onaj soc pojeli Oduvijek zamrzavam svježe sjeckane gljive koje pri upotrebi direktno iz zamrzivača idu na pirjanje bez da se odlede Imam još argumenata ali za sa

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.