želim naučiti raditi sushi jer ne znam apsolutno ništa o izradi istog :)
Odrastajući sam postepeno upoznavala svjetske kuhinje i njihove specijalitete, no nijedna me nije oduševila kao japanska i sushi! Više puta sam se okušala u pripremi svog omiljenog jela, ali nadam se da će mi ova radionica pomoći i otkriti trikove, ... prikaži još! korisne savjete i dašak Japana u Zagrebu!
Uvijek trazim nove okuse i kombijacije, zacine, trikove i savjete. Doma svi obozavamo azijsku kuhinju, a rado bi svoje najdraze upoznala s tim svjezim zdravim slasnim zalogajima bas tako da sushi pripremim sama. Trud i paznja se puno cijeni. Znate ... prikaži još! kako se kaze, ljubav ide kroz zeludac!
Iskreno, tečaj je za dečka. Hamburger, pizza i sendvič su super, al rotacija između tog troje mi više nije primamljiva. Moja ljubav prema sushiju je počela jedno ljeto u Španjolskoj, a nadam se da će njegova kod vas u Zagrebu. ... prikaži još! S.O.S. ljudi, u ovom brzom svijetu dosta mi je i brze hrane...
Voljela bih naučiti raditi nešto što moj dragi voli, a što bi se sama teško odlučila učiti. Bio bi to baš sushi jer ja stvarno ne volim ništa što dolazi iz mora, a on obožava. Tako je sa mnom vječno ... prikaži još! osuđen na tjestenine, a ovako bi mu sushi mogla servirati bar u nekim posebnim prigodama :)