24. studenoga 2015.

Radionica za pamćenje: Pripremite najslađe božićne kolače

Članak Povratak na članak
Komentari 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivanasrce 07:51 02. Prosinac 2015.

Na našem Božićnom stolu nalaze se nezaobilazni Božićni kolači kao orahnjača, vanili kiflice, husari, linzeri...međutim meni su najdraže lješnjak kuglice koje sam kao dijete otkrila u bakinoj staroj kuharici od gđe Vučetić, i nema Božića bez njih. Ukusne su i ... prikaži još! mogu se raznoliko i prekrasno ukrasiti...

• zgulan 21:46 24. Studeni 2015.

Moj omiljeni božićni kolač su "šape" od oraha jer me podsjećaju na djetinjstvo i bakinu vitrinu koju smo uvijek pokušavali tiho otvoriti, a ona bi doslovno "vrisnula". Uz onaj bakin kažiprst ipak bi uvijek užicali po komad kolača koji se topio u ustima ♡

• Marija111 20:05 01. Prosinac 2015.

Cimet zvjezdice, zahtjevaju puno truda. Teško se valjaju, još teže režu. lijepe se, pa još treba razmazati glazuru po rubovima tj. krakovima ali.... kad je gotova tako hrskava, mirisna i ukusna mmm izvrsno, zato i ovaj Božić su na popisu

• zanina 23:09 01. Prosinac 2015.

Vanilice,to je pred blagdanski miris doma kojeg se sječam iz djetinjstva,mirisi koji mi i danas pobuđuju najlijepše uspomene,dok sam kao malena zaspala na spojenim stolicama u kuhinji jer sam do kasnih sati "pomagala" mami pa se nadam i želim da ... prikaži još! i moja curica ima takve divne uspomene na blagdane :)

• mblazic 21:54 02. Prosinac 2015.

Crne trubice, košnice, mađarica od kremastih kolača, a non plus ultra, kiflice, linzeri, londoneri, trokuti od lješnjaka i mnoštvo drugih od suhih. Čokolada, orasi, bademi i lješnjaci su uvijek dobitna kombinacija u našoj obitelji,

• Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.