11. studenoga 2015.

Vodimo vas na Gastro radionice na Festivalu hrane i vina

Članak Povratak na članak
Komentari 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marijana5 16:38 06. Studeni 2015.

    Veseli me provesti vikend u degustaciji fine hrane i slastica, a još prisustvovati radionici bilo bi odlično. Svaka delicija bila slana , slatka i uz dobro vino izmami osmijeh, To je nagrada i kuharu !

  • mmb007 15:24 05. Studeni 2015.

    Na festivalu hrane i vina voljela bi posjetiti radionicu Brza jela iz jedne posude do 30 minuta' jer sam jos student i najcesce kuham takva jela, posto sam ostala bez ideja ne bi bilo loše doći po nove recepte i ideje :)

  • smiljanad 22:28 05. Studeni 2015.

    Na Festivalu bih voljela posjetiti i probati (kad bi stalo :-P) SVE! Zasto? Zato sto je dobra hrana praznik za nepce! U zivotu treba uzivati punim plucima, ali i punim ustima dobre klope :-) Ljubav + dobra hrana = dobar zivot!

  • Avatar Matija Plašć
    matija4 12:56 06. Studeni 2015.

    Volim kuhati i ovo se ne propušta. Interesira me Palfijeva radionica jer mi je uz Lesara bio najbolji kandidat Masterchefa i htio bih doživjeti kako radi uživo te Gastro.hr jer pratim Darkov blog i ima super ideje tako da vjerujem ... prikaži još! da će me opet inspirirati idejama

  • ivana63 19:52 05. Studeni 2015.

    Već duže vrijeme čitam Anjin blog i njene fenomenalne recepte koje je lako pratiti kod kuće, a pošto sam i ja studentica koja obožava kuhati i peći (posebice deserte), jedva čekam vidjeti Anju! Moj hobi pravljenja deserata je i proizašao ... prikaži još! od navedenog bloga jer je gotovo svaki desert meni predivan!

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.