Studentica sam i veliki gurman pa bi Darkova brza jela mogla naći mjesto u mojoj kuhinji. Ljubav prema slatkim delicijama je i razlog zbog kojeg sam se jako rano prepustila kulinarskim izazovima te bi asistiranje u izradi Anjinih čokoladnih rukotvorina ... prikaži još! bilo ostavarenje mojih dječijih maštanja.
Zdravo i slasno bi mi bilo nešto novo i voljela bih takav način pripreme jela uvrstiti u svoju svakodnevnu kuhinju, bilo bi interesantno prisustvovati kulinarskoj radionici. Mada, iskreno, ja bih voljela pogledati sve kulinarske radionice, toliko ih je dobrih...
Iznimno se veselim odlasku na festival iz dva razloga. Prvi razlog je sam festival, a drugi razlog je što vodim osobu koja nije iz Hrvatske. Pošto dijelimo istu strast za hranom i vinom ne sumnjam da ćemo uživati, i stvoriti ... prikaži još! i ponjeti koju lijepu uspomenu sa najboljeg festivala u regiji.
Volim kuhati i ovo se ne propušta. Interesira me Palfijeva radionica jer mi je uz Lesara bio najbolji kandidat Masterchefa i htio bih doživjeti kako radi uživo te Gastro.hr jer pratim Darkov blog i ima super ideje tako da vjerujem ... prikaži još! da će me opet inspirirati idejama
Na Festivalu bih voljela posjetiti i probati (kad bi stalo :-P) SVE! Zasto? Zato sto je dobra hrana praznik za nepce! U zivotu treba uzivati punim plucima, ali i punim ustima dobre klope :-) Ljubav + dobra hrana = dobar zivot!