Špajza 26. travnja 2016.

Kremasti i fini: Nocciolata muffini

Nocciolata
foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Pripravljena po tradicionalnoj recepturi obitelji Rigoni od najkvalitetnijih talijanskih lješnjaka i namirnica iz ekološkog uzgoja, Nocciolatu obožavaju svi – veliki i mali. A pogotovo jer ne sadrži gluten, palmino ulje, konzervanse, arome, aditive i GMO. Danas donosimo recept za slasne muffine!

Recept za slasne muffine:

Sastojci:

  • 60 g brašna 
  • ½ žličice kvasca
  • 60 g Nocciolate 
  • 45 ml mlijeka

Priprema:

  1. Pomiješati sve sastojke, staviti u kalup za muffine.
  2. Pećnicu zagrijati na180°, staviti u pećnicu i peći 16-18 min.
  3. Zaista jednostavno i fino. Dobar tek!

100% ekološki proizvod, Nocciolata Rigoni di Asiagaosvaja svojim okusom na prvo kušanje jer sadrži isključivo visokokvalitetne sastojke: 16% talijanskih lješnjaka, kakao, obrano mlijeko u prahu, ekstrakt Burbon vanilije, smeđi šećer, suncokretovo ulje i suncokretov lecitin – bez GMO-a.

Nocciolata | Author: Promo foto: Promo

Povrh toga, Nocciolata je posebna jer se proizvodi po starom, dobro čuvanom receptu obitelji Rigoni, pažljivim doziranjem sastojaka i dugotrajnim procesom obrade što omogućuje dobivanje mirisne, baršunaste kreme. Visokokvalitetni sastojci i 60-satni proces proizvodnje, započinje pažljivim biranjem i doziranjem sastojaka koji se miješaju i obrađuju dok se ne pretvore u najfiniji prah, jamstvo su kvalitete i postojanosti Nocciolata okusa.

Poštuju se visoki standardi proizvodnje, točno definirano vrijeme i temperature obrade, kako bi se dobio jedinstveni proizvod. Prije nego što postane kremasta i glatka, Nocciolata se postupno hladi s 50 na 30 stupnjeva, filtrira i lagno miješa. Bogatog okusa, izvor kalcija i fosfora, Nocciolata je idealna u svako doba dana – za doručak s omiljenim pecivom, kao dodatak u desertima ili jednostavno «na žlicu» kada vam treba slatki predah vrhunskog okusa... 

Ne sadrži gluten, palmino ulje, konzervanse, arome, aditive niti GMO. Idealna je kao punjenje u krafnama ili dodatak fritulama, buhtlama... Detalje i više recepata potražite na http://nocciolata.com.hr/recepti/!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.