07. ožujka 2016.

Kako napraviti poširana jaja u pećnici?

Poširana jaja
1/2
foto: Screenshot YouTube
gastro postao gastro.24sata.hr
Oduševila nas je ideja poširanja jaja u pećnici i primjenjujemo je prvom sljedećom prilikom

O kuhanju poširanog jaja u nekoliko smo navrata pisali, hladna jaja su ključna, sol nikako ne stavljajte i žlicom vrtite jaje na srednje jakoj vatri.

Savršeno jednostavno zvuči, ali u praksi uspije tek svaki treći put. Baš zbog toga, oduševila nas je ideja poširanja jaja u kalupima od muffina.

Jednostavno ih razbijete u kalupe i stavite peći 13 do 15 minuta na 180 Celzijevih stupnjeva.

Uvjerite se sami u videu.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.