gozba okusa Advent: Majstori kuhari pripremaju Boeuf bourguignon I ove subote, 16.prosinca u Radićevoj 12 svi znatiželjnici i ljubitelji dobre hrane neka budu spremni za novi adventski… Najave
ako je što ostalo... Iskoristite ostatke hrane i napravite slasno predjelo I ovog Uskrsa prisjećamo se savjeta iz kulinarskog studja Majstor kuhar kako bismo naučili neke nove trikove za najukus… Recepti
Gastro.hr Janjeći kotleti s povrćem i aromatiziranim džemom od rajčice s mentom Chef Branko Ognjenović otkriva kako pripremiti janjetinu na nešto drugačiji način.
Gastro.hr Slasna pečena patka i pačji confit Sandra Veselinović kod Majstora Kuhara napravila je idealna božićna jela.
Gastro.hr Humanost na djelu: Kuhari bez granica za djecu sa srčanim manama Humanitarna udruga Renato - kuhari bez granica i Paul Cardall - američkog pijanista s međunarodnim renomeom djeluju s i…
Gastro.hr Azijska kuhinja kod Majstora kuhara Promocija hrvatske gastronomije, brandiranje Hrvatske kao nove eno-gastro zvijezde u Europi i edukacija mladih naraštaj…