Hrana + znanje Mali Food Hub - novo mjesto za stjecanje novih food znanja Zagreb je dobio posebno mjesto za razmjenu ideja i znanja za sve one koji promišljaju o hrani, bilo o sadnji, kuhanju i… Najave
mali chef Poseban zimski pesto od kelja i sjemenki konoplje Kelj, neki ga naprosto obožavaju i jedu na tisuću načina, a nekima nikada i nikako ne pronađe put do tanjura. Mi smo si… Kolumne
Mali chef Provjereno najfinija juha od kestena U maloplacnim košarama bogatima jesenskim mirisima, okusima i bojama imamo puno favorita, ali kesteni su nam definitivn… Kolumne
Jesensko čudo Poširane kruške s pelješkim varenikom Iako su beskrajno fine takve kakve jesu, kruške nas uvijek uspiju iznenaditi svojim neobičnim kombinacijama. Pristaju d… Kolumne
mali chef Salata od pečene cikle i mrkve s vinaigretteom Toplo i hladno, slatko i gorko, tradicionalno i moderno. Zemljane arome, uzbudljive teksture i nevjerojatni okusi. Prav… Kolumne