Weekend Food Festival Treći vikend u travnju rezerviran je za Weekend Food Festival Weekend Food Festival okuplja najbolje iz regije i spaja zabavu, okuse i umjetnost gastronomije, a ove godine održat će… Najave
INTERVJU Chef Paul Ivić: "Kuhanje nije 'one man show', bitan je doprinos čitavog tima" Austrijski chef hrvatskog podrijetla Paul Ivić stiže na treće izdanje Weekend Food Festivala koje će se u Rovinju održa… Najave
zvjezdani recept Chef Paul Ivić otkrio je svoj recept za najbolji pesto od medvjeđeg luka! U ovo doba godine na kontinentu uživamo u obilju medvjeđeg luka, a odličan recept za pesto od medvjeđeg luka otkrio je … 10' 0' 15 Recepti
Gault&Millau Croatia Chef godine je Marijo Curić iz restorana 360! U Smaragdnoj dvorani zagrebačkog hotela Esplanade na gala večeri s potpisom chefice Ane Grgić Tomić i chefa Paula Ivića… Špajza