Kolumne Grillaj odgovorno uz Gastrolovce 14. svibnja 2020.

Grillaj odgovorno uz naše Gastrolovce

foto: Shutterstock

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Temperature se dižu iznad 20 stupnjeva, mjere popuštaju i predstoji razdoblje zabave uz odgovorno ponašanje i briljantne recepte za grilanje!

Kako bi sezona grilanja protekla bez problema, najprije potraži inspiraciju u specijalu Grillaj odgovorno uz Gastrolovce, a potom sve potrebne namirnice nabavi u Lidlu. Imaju širok asortiman mesa i ribe, bogatu ponudu lokalnih proizvoda iz asortimana Okusi zavičaja i održavaju najviše higijenske standarde. 

Sigurnost i kvaliteta su prioriteti pa se tako redovito kontrolira kvaliteta mesa, pakiranja su osmišljena kako bi se u potpunosti izbjeglo bilo kakvo oštećenje proizvoda, deklaracije su jasno vidljive, a dostava svježeg mesa je svakodnevna – i neprekinuta. To znači da ćete u Lidlu pronaći namirnice visoke kvalitete potrebne za pripremu raskošnog ručka s grilla, od mesa do ribe i priloga, po pristupačnim cijenama.

Prepoznati su i kod kupaca kao mjesto najboljeg omjera cijene i kvalitete, zato s ponosom ističu i njihov Best Buy Award.

Mali uvid u jelovnik Gastrolovaca

Naši Gastrolovci odabrali su namirnice iz Lidlove bogate ponude i pripremaju šest odličnih jela. Na jelovniku će tako biti teletina, sočna vratina, srdelice, lungić, kotleti i kobasice, baš kao i cijeli niz zanimljivih priloga, peciva i umaka. 

Za tebe grillaju Darko Kontin, Marijana Zlomislić, Andrea Cukrov, Ena Kokanović Nagy, Matija Plašć i Vedran Bošković. Ako već nisi, očisti svoj grill i grillaj odgovorno s Gastrolovcima od petka, 15. svibnja! 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.