Kolumne Ukusni jesenski recepti po izboru Gastrolovaca 13. listopada 2020.

Okupljamo naše gastro blogere i za vas pripremamo popularna jesenska jela!

foto: Guliver/Shutterstock
gastro postao gastro.24sata.hr
U mjesecu listopadu odlučili smo okupiti naše drage Gastrolovce u jednoj divnoj kuhinji u Zagrebu i dati im zadatak da svatko od njih osmisli jedno ukusno jesensko jelo.

Omiljena čarobna jesenska jela s potpisom Gastrolovaca

Stigla nam je jesen, a s njom i najukusniji plodovi prirode s kojima se kuhaju čarobna jela. Tim povodom, naši Gastrolovci otkrit će nam kako pripremiti okrepljujuće juhice od buče, jesenski curry s više vrsta gljiva i ukusne sezonske kolače od jabuka i krušaka.

Gastrolovci će samo za vas u četvrtak 15. listopada, od 17.30 do 21 h pripremati omiljena čarobna jesenska jela koja su i vrlo zdrava i natjerati vas na kuhanje i pečenje kod kuće. Pratite nas na Instagramu missGastra u četvrtak 15. listopada, imat ćemo live javljanje.

Prati nas jer uskoro stižu recepti od kojih se nećeš odvajati ove jeseni

S nama će kuhati Darko Kontin, Vedran Bošković, Željka Sivar, Matija Plašć, Andrea Cukrov i Mateja Krvarić. Prati nas jer kroz nekoliko dana donosimo i video i recepte na portalu missGastro.

Prilikom kuhanja naša ekipa Gastrolovaca će koristiti Kenwood proizvode s više od 20 nastavaka koji imaju jedinstvenu funkciju za slaganje te omogućavaju da sastojke miješate s posebnom preciznošću. S njima možete s lakoćom pripremiti domaću šalšu, zdrave smoothieje i juhe, mljeveno meso ili vlastitu tjesteninu i na taj način savladati sve tajne kulinarskog zanata.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.