gastro postao
Dobrim palačinkama teško je odoljeti, a naša kolumnistica Josipa donosi nam recept po kojem ovaj najbrži i najfiniji desert ispada upravo savršeno...
Kod nas uvijek ima nešto slatko. Obožavam palačinke i uvijek ih radim na ovaj način, a najvažniji sastojak je definitivno mineralna voda.
Palačinke možete poslužiti s najdražim namazom zajedno uz šlag i sladoled, a upravo takva kombinacija idealna je kad dolaze nenajavljeni gosti.
Josipa Cindrić
Sastojci:
- 2 jaja
- 1 vanilin šećer
- 400 ml mlijeka
- 400 ml mineralne vode
- 15 žlica glatkog brašna
- Korica jednog limuna
Priprema:
Sjedinite sve sastojke te pecite u tavi za palačinke, sa svake strane 20-ak sekundi, koju ste prethodno namastili kako se smjesa ne bi primala. Premažite omiljenim namazom i uživajte. U slast!
Josipa Cindrić
Josipinu malu riznicu recepata i divnih fotografija pronađite na Instagram profilu Cake diary by Josipa.