08. kolovoza 2016.

Kuhajte s Ledo mješavinom povrća i osvojite brojne nagrade

Mediteranska salata
foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Volite pripremati finu hranu, a fotografije svojih kulinarskih dostignuća objavljivati na Instagramu? Tada je novi Ledo natječaj kao stvoren za vas, jer uz Ledo mješavine povrća i hashtag #stopsjeckanju možete osvojiti vrijedne dnevne i tjedne nagrade.

Kada se uzme u obzir da prosječna osoba izgubi dva dana godišnje na sjeckanje povrća, a da je za otvaranje Ledo mješavine potrebno samo nekoliko sekundi, onda je kuhanje odmah lakše i zato #stopsjeckanju uz Ledo mješavine povrća.

Unaprijed očišćene i narezane, Ledo mješavine povrća dio su uravnotežene prehrane, zadržavaju sve svoje nutritivne vrijednosti, a njihova velika prednost je ušteda vremena pripreme i kuhanja. S obzirom na to da se povrće smrzava tehnologijom brzog smrzavanja u trenutku kada je najbogatije nutritivnim vrijednostima, možete biti sigurni da će okus i miris biti jednako šarolik i bogat baš kao i fotografija jela na vašem Instagram profilu. Kako bi se pobrinuo da ova kulinarska i fotografska avantura bude jednostavna i zabavna, Ledo je dodatno olakšao zadatak fotografiranja te pripremio pregršt ideja i prijedloga koje mogu poslužiti kao inspiracija.

Ledo | Author: Promo foto: Promo

Svaki tjedan Ledo će objaviti recepte i video savjete za izradu najpoznatijih jela iz osam svjetskih nacionalnih kuhinja, pa tako svoje najmilije možete iznenaditi izvornim okusima hrvatske, bosanske, talijanske, francuske, kineske, meksičke, kontinentalne i mediteranske kuhinje. Za sve nove recepte inspirirajte se kuharicama koje će biti dostupne i na prodajnim mjestima. Sudjelovati možete tako da u razdoblju od 1.8. do 28.8. fotografiju jela s mješavinom povrća objavite na Instagramu uz #stopsjeckanju. Najbolje fotografije odabire Ledo žiri i svaki dan nagrađuje Philips štapnim mikserom i 2 x Ledo nagradnim paketom, dok tjednog pobjednika očekuje Philips multicooker za još veći i bolji užitak kuhanja. Požurite u kuhinju jer uz Ledo mješavine povrća i #stopsjeckanju imate dovoljno razloga da pripremite jelo za prste polizati!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.