Najave 14. listopada 2020.

Bread Club otvara još jednu pekarnicu u centru grada!

foto: Marijana Zlomislić
gastro postao gastro.24sata.hr
Nakon velikog uspjeha Bread Cluba u Trakošćanskoj, a potom i širenja u Vlašku, najavljeno je otvaranje još jedne pekarnice u strogom centru grada – u ulici Pod Zidom.

Otvaranje novog Bread Cluba u centru grada je divna vijest, čak i ako je do nas došla godinu dana ranije. Naime, vlasnici su novi prostor u Pod Zidom oblijepili plakatima, a naknadno smo od njih doznali kako će otvorenje biti krajem 2021. godine.

Unatoč tome, veselimo se što ova zanatska pekarnica, nadaleko poznata po sourdough kruhu i dekadentnim slasticama poput cruffina, širi diljem Zagreba.

 

Možda vas zanima... Cruffin je i dalje zvijezda zagrebačkih craft pekarnica Recenzije

 

Da podsjetimo, prvi je Bread Club otvoren na Trešnjevci, u Trakošćanskoj 43, i nevjerojatnom je brzinom stekao stalne i vjerne kupce. Potražnja za ukusnim kruhom te slatkim i slanim pecivima nagnala ih je na širenje u centar grada, pa su tako u veljači ove godine otvorili još jednu prodavaonicu u Vlaškoj. Naravno, detalj o konceptu novog Bread Cluba još nisu poznati. 

1/4

 

Možda vas zanima... U Vlaškoj je otvoren novi Bread Club! Špajza
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.