Najave 18. siječnja 2021.

Najavljena je serija o životu i radu Julije Child!

foto: PBS, YouTube, screenshot
gastro postao gastro.24sata.hr
Platforma HBO Max najavila je snimanje serije inspirirane životom Julije Child, originalne celebrity chefice.

"Julia" je jednostavan, nepretenciozan naziv serije o Juliji Child, autorici brojnih kuharica i začetnici televizijskog gastro formata. Platforma HBO Max je zasad naručila osam epizoda, a datum objave još uvijek nije poznat, kao ni to hoće li ova serija biti dostupna i na našem tržištu.

"Serija je inspirirana životom Julie Child i njenog showa 'The French Chef', kojim je zapravo pokrenula taj televizijski format. Kroz Juliju, i njen nepokolebljivi duh, serija istražuje razdoblje napretka u američkoj povijesti - pojavu javne televizije kao nove društvene institucije, feminizam i pokret za ženska prava, kao i život javnih osoba...", stoji u opisu najavljene serije. 

Malo je informacija poznato, izuzev toga da će Child će utjeloviti Sarah Lancashire, čiji je zadnji veći film bio Yesterday s Lily James u naslovnoj ulozi.

 

Poširana jaja Možda vas zanima... Do savršeno poširanog jaja uz savjete Julije Child Špajza

 

Podsjetimo, ovo nije prva ekranizacija Julijinog bogatog života i stvaralaštva. U hitu Julie & Julia iz 2009. godine glumila ju je Meryl Streep, koja je tom ulogom zaslužila i nominaciju za Oscara.

 

Možda vas zanima... Patlidžan-pizza legendarne Julije Child Recepti
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.