Sutra, u subotu 10 lipnja točno u podne u Zadru se otvara jedinstveni street food restoran Fish House by Chef Jasmin u Zadru. Prvi je to franšizni objekt omiljenog autentičnog gastro projekta iz Rovinja kojeg je od samog imena, loga, dizajna i uređenja, do detaljnog osmišljavanja jela osmislio Chef Jasmin koji je dragocjeno iskustvo stekao radeći u restoranima ovjenčanim Michelinovom zvjezdicom.
U ponudi će biti 18 jela mediteranskog street fooda te dodatno vegetarijanske, veganske i bezglutenske opcije jela. Zaštitni znak Fish Housea u Zadru bit će tri varijacije burgera prilagođenije našem podneblju; burger s oradom, burger sa skušom i burger s repovima kozica.
Uz ribu, cijenjeno maslinovo ulje Chiavalon, te marinirano sezonsko povrće u raznim formama nudit će se kreativni prilozi poput carpaccia od tikvice, mozzarelle, majoneze od bosiljka. Na meniju se od ostalih jela ističe Fish House bruschetta, Fritto misto mix delicija kozica, srdele, trlji, girica i lignji uz hrskavi pomfrit i domaći tartar sa dodatkom kapara i maslina, kozice i srdele u panko mrvicama.
Od pića u Fish Houseu u Zadru u ponudi će biti limunade, cijeđeni sokovi, Kombuca Kocha, crno i bijelo vino... Prvu franšizu ove jedinstvene street food priče u srcu Zadra preuzima Krešimir Fantov.