Najave 09. lipnja 2023.

Fish House Zadar - nova oaza mediteranskog street fooda

Fish House by Chef Jasmin
Fish House by Chef Jasmin foto: Fish House
gastro postao gastro.24sata.hr
Od ove subote 10. lipnja zadarska gastro scena postaje bogatija za novo mjesto - prvu franšizu street food restorana Fish House by Chef Jasmin. U ponudi će biti 18 jela mediteranskog street fooda te dodatno vegetarijanske, veganske i bezglutenske opcije

Sutra, u subotu 10 lipnja točno u podne u Zadru se otvara jedinstveni street food restoran Fish House by Chef Jasmin u Zadru. Prvi je to franšizni objekt omiljenog autentičnog gastro projekta iz Rovinja kojeg je od samog imena, loga, dizajna i uređenja, do detaljnog osmišljavanja jela osmislio Chef Jasmin koji je dragocjeno iskustvo stekao radeći u restoranima ovjenčanim Michelinovom zvjezdicom.

 | Author: Fish House Fish House by Chef Jasmin u Zadru foto: Fish House  | Author: Fish House Fish House by Chef Jasmin foto: Fish House

U ponudi će biti 18 jela mediteranskog street fooda te dodatno vegetarijanske, veganske i bezglutenske opcije jela. Zaštitni znak Fish Housea u Zadru bit će tri varijacije burgera prilagođenije našem podneblju; burger s oradom, burger sa skušom i burger s repovima kozica.

 | Author: Fish House Fish House by Chef Jasmin foto: Fish House

Uz ribu, cijenjeno maslinovo ulje Chiavalon, te marinirano sezonsko povrće u raznim formama nudit će se kreativni prilozi poput carpaccia od tikvice, mozzarelle, majoneze od bosiljka. Na meniju se od ostalih jela ističe Fish House bruschetta, Fritto misto mix delicija kozica, srdele, trlji, girica i lignji uz hrskavi pomfrit i domaći tartar sa dodatkom kapara i maslina, kozice i srdele u panko mrvicama.

 | Author: Fish House Fish House by Chef Jasmin foto: Fish House

Od pića u Fish Houseu u Zadru u ponudi će biti limunade, cijeđeni sokovi, Kombuca Kocha, crno i bijelo vino... Prvu franšizu ove jedinstvene street food priče u srcu Zadra preuzima Krešimir Fantov.

 | Author: Fish House Fish House by Chef Jasmin foto: Fish House

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.