Najave 19. svibnja 2017.

Obavezno! Gurmanska revija filmova

foto: Fino Film Festival
gastro postao gastro.24sata.hr
U zagrebačkom arthouse kinu Kaptol Boutique Cinema 25. svibnja počinje FINO FILM FESTIVAL, gurmanska revija filmova u organizaciji 2i Filma koja će oduševiti sve foodije, ali i ljubitelje dobrih filmova.

Riječ je o novoj višeosjetilnoj poslastici za sve ljubitelje fine hrane i kvalitetnih filmova o hrani. Na repertoaru će se tijekom četiri dana prikazati filmovi o renomiranim masterchefovima, najboljim svjetskim restoranima, međunarodnim kulinarskim natjecanjima i kulinarskim entuzijastima te saznati puno toga o umjetnosti hrane.

Možda vas zanima... Spojili smo hranu i film i dobili fantastične rezultate Špajza


Prije samih filmskih projekcija uz kupnju ulaznice moći ćete svakodnevno uživati u odabranim besplatnim kulinarskim zalogajima i piću koji će se posluživati u festivalskom gastro kutku u sklopu WOW bara.

 | Author: Fino Film Festival foto: Fino Film Festival

Ulaz u WOW bar, koji se nalazi u prostorijama kina, je slobodan, ali je degustacija moguća jedino uz predočenje festivalske narukvice koja se preuzima pri kupnji ulaznice. Cijena ulaznice po projekciji bit će prema cjeniku kinoulaznica Kaptol Boutique Cinema.

Filmovi Možda vas zanima... Top 10 najukusnijih filmova o hrani None

Na otvorenju gurmanske filmske revije, u četvrtak 25.svibnja, prije projekcije filma Oluja na tanjurima u suradnji s Konfucijevim institutom Sveučilišta u Zagrebu sve posjetitelje očekuje pravi kineski ugođaj, od jezičnog kutka u kojem će profesorice kineskog jezika odjevene u tradicionalnu kinesku odjeću ispisivati imena na kineskom do plesa kineskog lava uz pratnju bubnjeva. Posjetitelji će imati priliku pogledati izložbu Lijepa Kina uz zvuke pravih kineskih pop melodija i degustaciju finih spring rolica i dumplingsa.

 | Author: Fino Film Festival foto: Fino Film Festival

Vidimo se od 25. do 28.svibnja u arthouse kinu Kaptol Boutique Cinema uz najukusniju ponudu gastro filmova na FFF-u!

Gledat ćete:

1. Sergio Herman: Savršeno! (Fucking Perfect)
2. Sushi na meksički način (East side Sushi)
2. Mravi na škampu: Noma u Tokyju (Ants on a Shrimp)
4. Oluja na tanjurima (Cook up a storm)
5. Priča o Sakeu (Kampai! For the love of sake)
6. Uživanje u kavi (Cup of culture)
7. Teatar života (Theater of life)

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.