Najave 26. listopada 2017.

Hedonist & wine: Najveći festival vina na Kvarneru

foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Pobjegnite dva dana od svakodnevice i prepustite se čistom užitku, slavite život i živite za tren 28. i 29. listopada 2010. u kristalnoj dvorani hotela Kvarner.

Hedonist & wine je najveći međunarodni festival vina na Kvarneru. Uz ugodno druženje, cilj i želja organizatora je svakoga posjetitelja očarati vrhunskim proizvodom i šarmantnim kvarnerskim podnebljem.

"Širenje kulture stola i ispijanja vina, uživanje u brojnim hedonističkim sadržajima i ostvarivanje što kvalitetnijih poslovnih kontakata naša su misija."

 | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

Degustacija vina vodećih imena Hrvatske bit će obogaćena sjajnom Jazz podlogom u izvedbi Porinom nagrađivanih: Vedran Ružić trio, Charlie Jurković trio i Katarina Jurić duo. Očekuju vas niz radionica vođenih od strane renomiranih stručnjaka i predavača Hrvatskog sommelier kluba.

BIJELA BURGUNDIJA – The best of chardonnay by Carlos
ZAPANJUJUĆI PINOT NOIR KROZ DRŽAVE I TERROIRE- Mario Meštrović
VINSKE PERJANICE SLAVONIJE- Mario Meštrović
SRBIJA, ZEMLJA VINA- Đurđa Katić
VINA CLAI- Dimitri Brečević i Giorgio Clai
ISTARSKA VINA I SIREVI LATUS – Emil Perdec
KLET BRDA – Vina Goriških Brda
MODERNI SOMMELIER- Filip Savić, Marko Škarica i Krešimir Mikinac


Moët & Chandon after party, Angiolina Opatija u 22. sati. Festival je otvoren za javnost 28. i 29. Listopada 2017. od 12 do 19 sati.

Popis radionica, prijavnice i svi potrebni podaci dostupni su na webu www.hedonist.com.hr

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.