Najave 29. studenoga 2016.

Hollywoodsko izdanje druge tajne večere Filipe Sorko

foto: Tomislav Šilovinac
gastro postao gastro.24sata.hr
„Bilo jednom, i nikada više“, moto je sad već dobro poznate gastronomske kreativke Filipe Sorko. Zavirite na njezinu drugu tajnu večeru.

Već smo pisali o kreativnoj mladoj Filipi Sorko, pobjednici prošlogodišnjeg izdanja showa Tri, dva, jedan, kuhaj! Pisali smo i o tome kako je stečenu slavu, ali i samu nagradu iskoristila na očekivano kreativan način – organizirajući tajne večere. Filipinim se umotvorinama, kako gastronomskim tako i dizajnerskim, nakon prve organizirane večere nismo mogli nadiviti. Preostalo nam je samo vjerno pratiti rad ove mlade kreativke kako bismo i sami naučili nešto novo o upornosti, inovativnosti i, naravno, dobroj hrani. Upravo vam zato danas donosimo kratki izvještaj s nove tajne večere.

tajna večera Možda vas zanima... Novi gastronomski izlet Filipe Sorko: Od tv showa do misteriozne večere None

 | Author: Tomislav Šilovinac foto: Tomislav Šilovinac

Nakon uspješne prve i velikog broja upita o nadolazećim tajnim večerama, druga je tajna večera u stilu starog Hollywooda održana u Zagrebu.

Mjesto održavanja i ovog je puta ostalo tajna do samog početka, a ono što nas je najviše zaintrigiralo jest činjenica da će upravo lokacija druge tajne večere uskoro postati studio u kojem će Filipa i Petra Egić, druga polovica pobjedničkog para showa Tri, dva, jedan, kuhaj!, snimati svoj novi kulinarski show. Tako su upravo gosti ove večere među prvima imali priliku vidjeti i boraviti u prostoru koji će uskoro postati scena za pomno osmišljen, filmski kulinarski show, ali i isprobati jela dostojna pravih filmskih zvijezda. Naime, delicije koje su se našle na meniju druge tajne večere ujedno su i jela koja su se tijekom godina nalazila na menijima najglamuroznije filmske večeri – slavne dodjele Oscara.

 | Author: Tomislav Šilovinac foto: Tomislav Šilovinac  | Author: Tomislav Šilovinac foto: Tomislav Šilovinac

Bilo je tu crnih junećih burgera poprskanih jestivim zlatom, krem juha od korijena celera i jabuka s prženim rižinim rezancima dok je za glavno jelo Filipa spremila nešto zbilja posebno. Kuhana juneća prsa apsolutno su oduševila goste. Za otmjene deserte pobrinula se slastičarnica Meet Mia, a divnu atmosferu upotpunili su starinski rekviziti koji su sjajno dočarali željene hollywoodske prizore.

 | Author: Tomislav Šilovinac foto: Tomislav Šilovinac  | Author: Tomislav Šilovinac foto: Tomislav Šilovinac  | Author: Tomislav Šilovinac foto: Tomislav Šilovinac

Obavezna tematska odjeća, natpisi domaće izrade i pregršt prefine hrane – Filipa je opet nadmašila samu sebe. Dok smo se nakon prve večere pitali što nas čeka na drugoj, sada ne možemo ni zamisliti kakva iznenađenja ova mlada dama planira u svojim nadolazećim kreativnim izletima.

 | Author: Tomislav Šilovinac foto: Tomislav Šilovinac

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.