Najave 16. veljače 2024.

"Ja sam pobjednica!" - Emina napustila "Hell's Kitchen"

Hell's Kitchen
Emina je napustila "Hell's Kitchen" foto: RTL
gastro postao gastro.24sata.hr
Emina Huseljić večeras je napustila RTL-ov show "Hell's Kitchen Hrvatska" te priznala da mora još puno učiti i vježbati da bi postala vrhunska kuharica

Show "Hell's Kitchen Hrvatska" večeras je napustila 30-godišnja Emina Huseljić, prodavačica iz Visokog u Bosni i Hercegovini, koja ljetne sezone odrađuje kao kuharica na obali.

''Imam osjećaj da je tebi sve ovo postalo malo preteško... Ti si došla kuhati, samo, nažalost, tvoje kuhanje nije dovoljno dobro'', zaključio je chef Tom Gretić i izbacio Eminu.

 

Marjana Tikel, Hell's Kitchen Hrvatska Možda vas zanima... Nominirana Marjana zvijezda je showa "Ljubav je na selu" Najave

 

Izbačena, ali pobjednica

''Show je za mene gotov, ali ja odavde izlazim itekako kao pobjednik. Došla sam do cilja do kojeg sam željela, a to je da sama sebi pokažem odakle treba dalje krenuti i početi učiti'', poručila je izbačena Emina na izlasku iz showa "Hell's Kitchen".

Emina ima 30 godina i stiže iz Visokog u Bosni i Hercegovini. Trenutno radi kao prodavačica, a tijekom ljetne sezone kao kuharica na obali. U kuhinji najviše voli rad, red i disciplinu, a sebe opisuje kao jako iskrenu i upornu osobu koju stalno privlače nova iskustva, dok joj je najveća mana, kaže, brzopletost.

Ističe da je natjecateljskog duha, a pod stresom funkcionira najbolje. Što se kritika na njezin rad tiče, prihvaća je samo ako je upućena od kompetentne osobe. Najveći uzor u životu joj je njezina obitelj jer joj uvijek pružaju podršku i razumijevanje.

hell's kitchen | Author: RTL Emina Huseljić svjesna je da mora još puno učiti i vježbati foto: RTL

Ne voli se oslanjati na recepte

Emina ističe kako je u pripremi hrane uvijek jako kreativna i ne voli se previše oslanjati na recepte, već uvijek doda nešto svoje, a obožava kuhati bosanske specijalitete i sve vrste mesa. U show se prijavila zbog želje za novim iskustvom, znanjem i novim poznanstvima.

Emina smatra da su njezine najveće prednosti u kuhinji odgovornost, brzina i funkcionalnost u timu. U budućnosti bi voljela raditi u nekom ekskluzivnom restoranu kao kuhar za poznate ličnosti.

Hell's Kitchen | Author: RTL Chef Tom Gretić opominje Eminu foto: RTL

"U ovaj show sam se prijavila zato što mi se otvorila neka nova prilika, naravno u budućem životu i da naučim nešto novo. Od svoje 18. godine radim u kuhinji.

Prvo sam radila u pizzeriji, zatim sam radila u centru gdje se radila samo bosanska kuhinja, zatim sam otišla u Hrvatsku na jedan prelijep otok i tu sam, dakle, započela svoju karijeru s mediteranskom kuhinjom", ispričala je 30-godišnja Emina za RTL.hr i otkrila kako su joj najveća podrška njezina djeca, 11-godišnji sin i četverogodišnja kći.

 

Hell's Kitchen Hrvatska Možda vas zanima... "Kuharstvo nije lagan posao", Dean napustio 'Hell's Kitchen' Špajza

 

Kuhati naučila od Titovog kuhara

"Naučila sam kuhati od jednog starog kuhara koji je u biti bio Titov kuhar i tu mi bili najteži trenuci kuhanja zato što sam bila jedna u timu koja je morala stajati i gledati, a ništa ne raditi", prisjetila se Emina koja na žalost nije osvojila glavnu nagradu te neće uspjeti dovršiti fasadu na kući i obitelji odvesti u dobar provod.

Hell's Kitchen | Author: RTL Hell's Kitchen Hrvatska - svađa plavih foto: RTL

Suze zbog Eminina izlaska

Podsjetimo, u najnapetijem dijelu večerašnje emisije Emina je priznala chefu Tomu Gretiću kako je svjesna da zaslužuje biti nominirana, a njezin izlazak mnogi su teško podnijeli.

''Izgubili smo nekoga tko nas je povezivao, dosta nam je teško svima'', priznao je Vehid, a Sara je nastavila plakati i u spavaonici.

''Kakvi god da jesmo, spajala nas je... Ona je bila ta potpora'', brisala je suze.

Hell's Kitchen | Author: RTL Hell's Kitchen Hrvatska foto: RTL

Velika svađa plavih unatoč pobjedi

Za to vrijeme, unatoč pobjedi, uslijedila je velika svađa plavih. Tomislav je optužio Marjanu da je Tea i on nisu slali da provjeri narudžbe nego je sama to odlučila, dok ih je ona uvjeravala da to nije istina.

''Volio bih vidjeti tko je rekao – zeko je rekao'', Tomislav se nije dao.

''Ako sam pogriješila, jesam. Ako nisam, neću okrivljavati drugog. Ali neke kolege smatraju da sam ja kriva zato što je netko drugi zaboravio broj stola... A to što sam ja tri puta dobila bukvicu chefa Gretića i što me skoro istjerao van, da bi tim ljudima pomogla, to nije bitno'', Marjana je bila razočarana, no nije se predavala.

A jesu li plavi uspjeli izgladiti sve nesporazume i koji novi zadatak čeka timove, gledatelji će doznati već iduće srijede.

Hell's Kitchen | Author: RTL Hell's Kitchen Hrvatska foto: RTL

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.