Najave 15. veljače 2024.

Nominirana Marjana zvijezda je showa "Ljubav je na selu"

Marjana Tikel, Hell's Kitchen Hrvatska
Marjana (sasvim desno) s kolegama iz plavog tima foto: RTL
gastro postao gastro.24sata.hr
Na malim ekranima nominirana Marjana Tikel prije nekoliko godina tražila je ljubav, a sad u showu "Hell's Kitchen Hrvatska" traži pobjedu, odnosno svoje mjesto pod kulinarskim suncem

Sinoć je u RTL-ovu showu "Hell's Kitchen Hrvatska" nominirana Marjana Tikel, 38-godišnja kuharica iz Motovuna – odlučio je tako chef Tom Gretić. Presudila joj je zbunjenost, nesnalaženje oko pripreme tjestenine, prolijevanje vode od kuhanja tjestenine u sudoper…

 

Hell's Kitchen Hrvatska Možda vas zanima... "Kuharstvo nije lagan posao", Dean napustio 'Hell's Kitchen' Špajza

 

Za sada samo ljubav prema kuhanju

Inače, simpatična Marjana poznata nam je od ranije iz showa "Ljubav je na selu" u kojem je tražila srodnu dušu, no tada je nije uspjela pronaći. Prije ulaska u "Hell's Kitchen" radila je kao privatna kuharica te je priznala da je najsretnija kad gosti uživaju u kušanju njezine hrane ili kad ima priliku isprobavati nove recepte i tehnike. 

Marjana Tikel, Hell's Kitchen Hrvatska | Author: RTL Marjana u showu "Ljubav je na selu" foto: RTL

"Prijavila sam se u “Hell's Kitchen” jer je prvi naglasak na emisiju profesionalna kuhinja. Željela sam doživjeti nešto novo, nadograditi svoje znanje što je jako bitno i imati jedno novo životno iskustvo. Za mene je kuhinja mjesto gdje uživam. Nije uvijek sve bajno i krasno, ali tu sam sretna”, rekla je Marjana u intervjuu za RTL.hr.

Marjana Tikel, Hell's Kitchen Hrvatska | Author: RTL Hell's Kitchen Hrvatska foto: RTL Marjana Tikel, Hell's Kitchen Hrvatska | Author: RTL Hell's Kitchen Hrvatska foto: RTL

Voli jela s karakterom, light kuhinja nije za nju

"Najdraže jelo mi je ono kad drugi skuhaju, samo da skuhaju, nije bitno što je. Pa nešto tradicionalno s puno okusa u ustima, recimo tako.

Ne mogu baš sad izdvojiti nešto što baš volim jesti, ali volim da je to s karakterom, da je to začinjeno kako treba. To je to. Light kuhinja mi je - radije ne", priznaje Marjana te dodaje da je iz takva u kuhinji najviše mogu izbaciti neurednost, lijenost i pametovanje kolega.

 

Hell's Kitchen Hrvatska Možda vas zanima... Nominirani Josip napokon napravio odličan tanjur Najave

 

Uzor joj je Jamie Oliver

Marjanin omiljeni kuhar je Jamie Oliver, a smatra da su glavne odlike dobrog chefa čvrst karakter, autoritet, ali i razumijevanje i poštivanje osoblja. Prije ulaska u show rekla je da smatra da će se odlično snaći jer joj kuhanje pred drugim ljudima nije strano, te da bi svom timu mogla pridonijeti brzinom i organiziranošću.

Na žalost simpatična i dobronamjerna Marjana do sada te kvalitete nije pokazala, no još uvijek ima priliku ispraviti sve što je chefa Gretića i njezine kolege iz showa "Hell's Kitchen Hrvatska" smetalo kod nje pa je zaradila nominaciju.

Večeras od 21.15 sati na RTL-u slijedi nova epizoda showa "Hell's Kitchen Hrvatska" u kojoj timove čekaju čak 2 izazova. Nakon što premoćno pobijede, članovi jednog tima dobit će zasluženu nagradu, a gubitnici će se morati suočiti s kaznenim zadatkom.

Marjana Tikel, Hell's Kitchen Hrvatska | Author: RTL Marjana Tikel foto: RTL

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.