Najave 11. prosinca 2023.

Jesi li za golemu mesnu okruglicu s potpisom Ikee?

mesne okruglice
Divovska mesna okruglica iz britanske Ikee teška je 4,5 kilograma foto: Ikea UK
gastro postao gastro.24sata.hr
Britanska Ikea na svojim je društvenim mrežama objavila posebnu ponudu - golemu božićnu mesnu okruglicu tešku 4,5 kilograma. Mnogi se već oblizuju, dok se drugi pitaju - nije li 1. travnja malo uranio?!

Robna kuća Ikea za nadolazeće je blagdane pripremila jedan slastan novitet. Iako prije svega poznata po namještaju, Ikea je poznata diljem svijeta i po svojim slavnim švedskim mesnim okruglicama koje se mogu kušati u njihovim restoranima, ali i kupiti zamrznute za ponijeti kući. A sada su, za sada samo u Velikoj Britaniji, odlučili krenuti korak dalje te ponuditi golemu božićnu mesnu okruglicu za koju se nadaju da će je većina Britanaca odabrati za svoj božićni stol.

Golema mesna okruglica od 4,5 kilograma osmišljena je kao 'konkurencija' purici te bi trebala biti zvijezda božićne gozbe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IKEA UK (@ikeauk)

"Golema je. Ukusna. Pravi božićni spektakl. Predstavljamo vam Ikea mesnu okruglicu veličine purice, a uskoro ćemo vas obavijestiti gdje je i kako možete nabaviti", stoji ispod objave na Instagramu ikeauk.

 

Možda vas zanima... Ikea je podijelila recept za popularne mesne okruglice! Recepti

 

Golema Ikea mesna okruglica napravljena je od teletine i svinjetine, a uz nju se poslužuje pahuljasti pire krumpir, džem od brusnica i kremasti umak. Golema Ikea mesna okruglica još nije službeno puštena u prodaju te još nije poznato niti koliko će stajati.

 | Author: Ikea UK Golema mesna okruglica iz Ikee foto: Ikea UK

Brojni obožavatelji Ikee iz Velika Britanije brzo su reagirali na ovu vijest. Neki su jedva dočekali golemu mesnu okruglicu, drugi ne vjeruju da je vijest istinita (jedan je pratitelj čak napisao "Nisam znao da je 1. travnja!"), dok treći već traže vegansku verziju.

Dva dana nakon ove objave britanska Ikea objavila je i nagradnu igru u kojoj se mogu osvojiti goleme mesne okruglice ili božićno drvce od veganskih okruglica.

 

prokulice, mesne okruglice Možda vas zanima... Prokulice i mesne okruglice odličan su i slastan spoj! Recepti

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.