Anita će u Enzitinoj kuhinji održati radionicu na temu pripreme Sourdough kruha, pa će se polaznici tako okušati u pripremi čak četiri vrsta tijesta.
Ideja radionice jest uputiti početnike u sjajnu priču uzgoja vlastitog kvasca, ali i nadograditi znanje onih već nešto iskusnijih. Uz pomoć i asistenciju ove genijalne pekarice, pripremat će se 100% raženi kruh u posudi za pečenje, bijeli pšenični kruh, sourdough pizza i pirov kolač s voćem.
Cijena radionice iznosi 1150 kuna, a za tu će cijenu polaznici imati prilike isprobati Anitin kruh, pizzu i pirov kolač, raditi s ekološkim brašnima mljevenim na kamenu, dobiti starter u staklenci i recepte, a kako kažu organizatori, svakog očekuje i jedno malo iznenađenje. Također, polaznici će tijesto i kruh koji sami izrade moći ponijeti kući te se i u vlastitoj kuhinju okušati u pečenju.
Kruholjupci, požurite, broj mjesta je ograničen, a želite li zbilja saznati sve o pripremi domaćeg kruha te uzgoju vlastitog startera, ovo je idealno mjesto za skupljanje svih potrebnih informacija.
Više informacija saznajte na Facebook stranici događaja.