Najfancy čokoladna jaja ovog Uskrsa definitivno će biti ona s potpisom modne kuće Louis Vuitton! Njihovu slatku čokoladnu uskrsnu kolekciju potpisuje slavni francuski slastičar Maxime Frédéric, a u njoj se nalaze posebno fina i dizajnirana čokoladna jaja za svakoga - od onih standardnih veličina, do čokoladnih jaja koja izgledaju poput kultne Louis Vuitton torbe - Egg Bag!
LV čokoladna jaja kreirao je najbolji francuski slastičar
Ove Louis Vuitton čokoladne modne dodatke osmislio je slavni francuski slastičar Maxime Frédéric, kojeg je 2022. gastronomski vodič Gault & Millau France proglasio slastičarem godine, a inače kreira spektakularne slastice u slavnom hotelu Cheval Blanc Paris.
Louis Vuitton čokoladna jaja s potpisom pastry chefa Maximea Frédérica napravljena su od najfinije tamne i mliječne čokolade, a u unutrašnjosti skrivaju ukusna punjenja, od karamel punjenja s malinama do punjenja od tahićanske vanilije.
LV čokoladni Egg Bag vjerna je replika originala
I Egg Bag ima svoju čokoladnu verziju
Osim toga, pastry chef Maxime Frédéric želio je podići razinu svog slatkog LV dizajna na potpuno novu razinu rekreiravši ikoničnu LV torbicu Egg Bag, koju je dizajnirao Nicolas Ghesquière, art direktor ženskih kolekcija u Louis Vuittonu. Sve je vrlo vjerno rekreirano: od reprezentativnog Louis Vuitton monograma do neizostavnih cvjetića koji ga prate, pa čak i drške koja je uistinu savršeno replicirana.
Ovu torbicu teško da ćemo moći nositi po špici kao skupocjeni modni dodatak, ali će sigurno razveseliti sve ljubitelje fine čokolade i modnog dizajna. Koji si to mogu priuštiti...
