Posljednjih nekoliko godina chef Mario Mihelj poznati zagrebački restoran Maredo podigao je na višu razinu, organizirao tamo brojna sjajna gostovanja, tematske večere..., a uz El Toro je od njegova otvorenja (El Toro je otvoren prije točno 8 godina, potkraj ožujka 2017.) te je tamo stalno smišljao nove menije, programe... Danas je odjeknula vijest da omiljeni chef Mihelj kreće dalje, nekim svojim putem.
Neke nove stvari
Nitko se nije ni sa kim posvađao, nego je ovaj omiljeni zagrebački chef nakon toliko godina jednostavno odlučio da je vrijeme za neke nove stvari koje se chef Mihelj dugo držao sa strane, razmišljao o njima, pomno ih planirao...
Prvi cilj mu je, otkrio je, otvoriti vlastiti prostor u kojem bi mogao pripremati hranu za različita događanja te održavati razne prezentacije i kulinarske radionice. Također, želi se više posvetiti proizvodnji vrhunske zimnice (kiselina, umaka...) koju je s članovima obitelji pokrenuo prije nekoliko godina.

Piše kuharicu, kreira web stranicu, a tu je i MasterChef
Kako najavljuje chef Mihelj, marljivo radi i na vlastitoj kuharici, a kroz koji mjesec trebala bi svjetlo dana ugledati i njegova web stranica na kojoj će objavljivati (video) recepte. Tu su i brojni drugi angažmani o kojima će se više doznati tijekom narednih mjeseci, a veseli informacija da chef Mihelj ostaje u žiriju MasterChefa kojem se, uz kolegu Gorana Kočiša (i 'veterana' Stjepana Vukadina), priključio prošle godine.
Mario je stekao titulu najsimpatičnijeg člana MasterChef žirija, a dio prošlogodišnjih natjecatelja primio je i na staž u Maredo i El Toro i dao im priliku da bruse svoje kulinarske vještine.
U svakom slučaju, poznavajući njegovu radišnost, posvećenost i realan pristup poslu te odličnu organizaciju, ne sumnjam da će chef Mario Mihelj uspjeti u svim svojim planovima, i nadam se da će Maredo i El Toro dobiti kvalitetnu osobu koja će biti na njegovoj razini.