Najave 04. rujna 2024.

Chef Mario Mihelj: "Neću raditi veliki kompromis oko hrane, ona je tu najbitnija"

MasterChef, mario mihelj
Chef Mario Mihelj
foto: Nova TV
Novi član žirija hrvatskog MasterChefa, chef Mario Mihelj, govori kako će u žiriju biti strog i pravedan, ali unijet i dozu zabave. Prva epizoda nove sezone na rasporedu je u nedjelju 15. rujna u 20.15 na Novoj TV

Ususret novoj sezoni showa MasterChef, koja s emitiranjem kreće u nedjelju, 15. rujna u 20.15 sati, članovi žirija okupili su se u novom sastavu i u intervjuu za Novu TV otkrili koja iznenađenja gledateljima donosi sedmo izdanje najpoznatije televizijske kuhinje.

Jedno od novih lica u žiriju je chef Mario Mihelj koji će uz Stjepana Vukadina i Gorana Kočiša biti moderator showa i mentor novim kandidatima koji će se upustiti u uzbudljivu gastro avanturu s ciljem osvajanja laskave titule novog MasterChefa.

MasterChef, žiri 2024. Možda vas zanima... Novi žiri MasterChefa odlično se slaže na setu Najave

MasterChef, mario mihelj | Author: Nova TV Goran Kočiš, Stjepan Vukadin i Mario Mihelj foto: Nova TV

Bez treme ispred kamera

Iako će se prvi put naći u ulozi člana žirija MasterChefa i iskusiti odgovornost koju ova uloga nosi, svestrani i karizmatični chef Mario Mihelj otkriva da prevelike treme ispred kamera nema jer se već zbližio s ostatkom žirija i produkcijskim timom.

"Kolege u žiriju znam dosta dugo i mislim da smo kliknuli jako dobro. Razumijemo se, Stjepan i ja vozimo motore, pa smo se povezali kao bikeri, a Gorana znam dugi niz godina", objašnjava chef Mihelj koji je gastronomsko iskustvo i fine dining vještine stjecao u brojnim priznatim restoranima.

Strast prema kuhanju prenosi na natjecatelje

Upravo će svoje bogato znanje u ulozi mentora prenositi na kandidate MasterChefa od kojih očekuje da u natjecanju prije svega pokažu jednu neizostavnu kvalitetu – strast prema kuhanju.

"Od kandidata najviše tražim onu iskrenost da zaista mogu sebe dati na tanjuru. Mi kuhamo hranu ne samo da bismo je jeli i uživali u njoj, nego razmišljamo o namirnici – kako je kuhati, spremiti i što s njom napraviti da ona da najbolje od sebe.

To je ono što tražim i to je taj X faktor jer sve ostalo možemo naučiti, ali ljubav prema namirnici, hrani i kuhanju ne možemo. Ako to vidim, dovoljno mi je da znam da kandidat može nešto dati dalje", priznaje Mihelj, a ono što nikada ne oprašta u kuhinji su neposluh i neiskrenost.

MasterChef, mario mihelj | Author: Nova TV Chef Mario Mihelj foto: Nova TV masterchef, masterchef 2024. Možda vas zanima... Što su nam skuhali članovi žirija MasterChefa? Najave

U žiriju je veseo, ali i strog i pravedan

Koji će kandidati svojom strašću prema kuhanju pridobiti njegovu naklonost, a koji će napraviti greške koje ne tolerira, tek ćemo doznati, no sudeći prema onome što Mario najavljuje, gledatelje očekuje sezona prepuna preokreta, uzbuđenja i zabave.

"Bit će puno iznenađenja, a ja ću pokušavati svojim šalama uveseljavati kandidate i kompletnu emisiju, ali davati znanje i ne raditi preveliki kompromis oko hrane jer ona je tu najbitnija.

Bit ću veseo, ali na kraju strog i pravedan“, poručuje Mihelj koji gledatelje poziva da prate novu sezonu u kojoj će, poručuje, osim kuhanja i zanimljivih jela biti smijeha, glazbe, pa čak i plesa. 

Nova sezona omiljenog showa MasterChef počinje u nedjelju 15. rujna u 20.15 sati na Novoj TV!

MasterChef, mario mihelj | Author: Nova TV Chef Mario Mihelj foto: Nova TV masterchef 2024. Možda vas zanima... Novi žiri MasterChefa završio na kraljevskom dvoru Najave Goran Kočiš, MasterChef Možda vas zanima... Chefa Gorana Kočiša na setu MasterChefa zovu Gargamel Najave

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.