Najave 14. kolovoza 2024.

Novi žiri MasterChefa završio na kraljevskom dvoru

masterchef 2024.
Članovi žirija MasterChefa Goran Kočiš, Stjepan Vukadin i Mario Mihelj
foto: Nova TV
Uskoro počinje nova, 7. sezona hrvatskog MasterChefa, a članovi žirija Stjepan Vukadin, Mario Mihelj i Goran Kočiš snimili su kostimirani najavni spot u kojem su se našli u ulozi kraljevskih kušača

Show MasterChef uskoro se vraća na Novu TV, a nova sezona gledateljima, ali i kandidatima već u prvim minutama donosi pregršt zabave, uzbuđenja, intrigantnih obrata i iznenađenja. Jedno od tih iznenađenja su dva nova, ali u svijetu gastronomije dobro poznata lica koja će u MasterChefu debitirati u ulozi novih članova žirija.

Stjepanu Vukadinu, koji se četvrtu godinu zaredom vraća u poznatu ulogu, u sedmoj sezoni pridružuju se Slavonac zaslužan za prvu Michelinovu zvjezdicu u Zagrebu – renomirani chef Goran Kočiš te šaptač stakeovima i majstor kulinarskog zanata – Mario Mihelj.

MasterChef, žiri 2024. Možda vas zanima... Novi žiri MasterChefa odlično se slaže na setu Najave

masterchef 2024. | Author: Nova TV Novi žiri MasterChefa - chefovi Goran Kočiš, Stjepan Vukadin i Mario Mihelj foto: Nova TV

Žiri MasterChefa traži svoje buduće zamjene

"Naša je zadaća da od kandidata napravimo chefove koji će jednoga dana zauzeti naša mjesta. MasterChef će biti naša zajednička prilika s kojom ćemo zajedno učiti, rasti i, ono najbolje, slaviti jezik koji spaja cijeli svijet, a to je hrana“, poručuje žiri pred koji će stati brojni ustrajni i kompetitivni kandidati s ciljem osvajanja titule nove kulinarske zvijezde i MasterChef pehara.  

Žiri u novom sastavu svojim će strastvenim pristupom na kandidate prenijeti znanje i ljubav prema kulinarstvu te biti njihova najveća potpora, ali i najstroži kritičari.

masterchef 2024. | Author: Nova TV Chef Stjepan Vukadin jedini je ostao u žiriju koji je bio nepromijenjen protekle 3 sezone foto: Nova TV

Od brojnih prijavljenih kandidata, samo će odabrani dobiti priliku ulaska u daljnje natjecanje, a svoje talente, osobnosti i kreativnost natjecatelji će predstaviti na audicijama. Kroz uzbudljivih šest audicijskih epizoda gledatelji će svjedočiti maštovitim jelima i zanimljivim životnim pričama kandidata od kojih će samo najuspješniji uspjeti osvojiti pregače koje simboliziraju prolazak u idući krug natjecanja.

MasterChef Luka Veić Možda vas zanima... Luka Veić: "Pehar je moj, posvećujem ga sebi!" Špajza

Kandidati moraju pokazati znanje, kreativnost i - snalažljivost

Tijekom nove sezone jedne od najgledanijih zabavnih emisija, pod budnim okom stručnog žirija kandidati će usavršavati svoje kulinarske vještine kroz brojne izazove koji će testirati njihovu kreativnost, snalažljivost i gastronomsko znanje.

U najpoznatijoj televizijskoj kuhinji natjecatelji će se suočiti s kutijama iznenađenja, testovima kreativnosti, gastroduelima i stres testovima te sudjelovati u dinamičnoj utrci s vremenom koja će njihovu avanturu učiniti još napetijom.

Na kraju, samo će najbolji osvojiti prestižnu titulu sedmog hrvatskog MasterChefa i vrijednu novčanu nagradu, a tko će uspjeti pokazati svoj talent žiriju i ispuniti svoje snove, doznat ćemo uskoro.

masterchef 2024. | Author: Nova TV Chef Goran Kočiš foto: Nova TV masterchef 2024. | Author: Nova TV Chef Mario Mihelj foto: Nova TV

Prijašnji pobjednici MasterChefa kao inspiracija

Pobjednici prošlih sezona – Šime Sušić, Nikola Lesar, Iva Pehar, Ivan Temšić, Maja Šabić i Luka Veić - inspiracija su novim kandidatima koji sanjaju o promjeni karijere i životu posvećenom kuhanju. Brojni kandidati nakon sudjelovanja u MasterChefu ostvarili su svoje snove, a ove sezone saznat ćemo koji se talenti kriju među novim natjecateljima.

masterchef 2024. | Author: Nova TV Snimanje najavnog spota MasterChefa foto: Nova TV masterchef 2024. | Author: Nova TV Snimanje najavnog spota MasterChefa foto: Nova TV masterchef 2024. | Author: Nova TV Snimanje najavnog spota MasterChefa foto: Nova TV masterchef 2024. | Author: Nova TV Snimanje najavnog spota MasterChefa foto: Nova TV

Sedma sezona počinje uskoro, a kao najavu članovi žirija Stjepan Vukadin, Mario Mihelj i Goran Kočiš snimili su, zajedno s glumcima Hrvojem Kečkešom i Anom Begić Tahiri, zanimljiv najavni spot u kojem su se našli u ulozi - kraljevskih kušača. Kako je sve prošlo, otkrij u videu...

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.