Najave 02. listopada 2024.

MASTERCHEF Je li Sanja kriva baš za sve?

MasterChef 2024.
Sanja Cukon
foto: Nova TV
Članovi plavog tima okomili su se na Sanju Cukon koju smatraju jedinom krivom za to što su proglašeni najgorim timom. No je li riječ samo o tome ili tu ima i ljubomore?

Nakon prvog timskog izazova, u kojem je plavi tim mentora Stjepana Vukadina, koji je kao chefica predvodila vrlo talentirana Istranka Sanja Cukon, proglašen najgorim krenula su previranja u MasterChef kuhinji. Prilikom izjava, a kasnije i nominacija, svi ostali članovi tima okrivili su Sanju za neuspjeh.

Osim Sanje, na kraju su nominirane i njezina sous-chefica Ivana Božac te mlada i talentirana Anamaria Šimićak, iako je Ivana spasila nekoliko komponenti koje su drugi 'zeznuli'. Također, nitko iz žirija nije imao prigovora na komponente koje je radila Anamaria.

goran kočiš, masterchef Možda vas zanima... Tko je Goran Kočiš? Član žirija MasterChefa kuhanje obožava od osnovne škole! Najave

MasterChef 2024. | Author: Nova TV Prve nominacije u ovogodišnje MasterChefu foto: Nova TV

Eni: "Neka danas preda prazan tanjur"

Pojedini članovi Sanjina tima nisu bili zadovoljni njezinim vodstvom i to su pokazali još tijekom kuhanja.

"Ulazim u kuhinju čistog obraza i čiste duše jer sam perfektno napravio svaku komponentu", rekao je Ivo Kežić uoči nominacija. Ivo je inače odličan s ribom koju je u izazovu na kraju pripremio po Sanjinim uputama, što se kasnije, prilikom kušanja, pokazalo kao loša ideja.

MasterChef, mario mihelj Možda vas zanima... Tko je Mario Mihelj? Novog člana žirija MasterChefa zovu - "šaptač steakovima" Najave

Ante Vukadin bojao se da bi mogao ispasti zbog nekih Sanjinih grešaka te izjavio kako bi se bilo potpuno drugačije da je on bio chef, a možda najveće kritike na to kako ih je Sanja vodila u izazovu imala je Eni Đorđević (podsjetimo, nije baš briljirala s rižotom koji je potom, na Sanjin zahtjev, vraćen u tavu i dovršila ga je Ivana te je prilikom kušanja proglašen najboljim rižotom), koja će otkriti i kako su članovi plavog tima došli na ideju da bi Sanja trebala ostaviti prazan tanjur na stres testu jer su svi unutar tima izvršili zadatke koje im je Sanja zadala.

MasterChef 2024. | Author: Nova TV Članovi žirija Goran Kočiš, Stjepan Vukadin i Mario Mihelj foto: Nova TV

Sanja: "Osjećam se kao najomraženija osoba"

"Osjećam se kao najomraženija osoba, ali nije sve moja krivica", komentirat će Sanja koju će svi nominirati za odlazak u eliminacijski izazov.

"Pohvalila bih svoju sous-cheficu Ivanu koja je spasila svaku stvar. Pohvalila bih i Ivu koji je odradio vrhunski. Imao je jednu ideju, ja sam nametnula svoju, on ju je prihvatio i stigao je napraviti to, pa i više od toga. Jako sam ponosna na tebe", obratit će se Ivi na kraju direktno.

"Treća osoba koju želim pohvaliti je Anamaria jer su savršeno ispale komponente koje je radila", kazat će Sanja.

stjepan vukadin, masterchef Možda vas zanima... Stjepan Vukadin otkriva što se kuha u MasterChefu Najave

MasterChef 2024. | Author: Nova TV Eni Đorđević foto: Nova TV

Moris: "U plavom timu svi misle da sve znaju"

Sukobi u timu kulminirat će kada Josip i Sead nominiraju Anamariju, unatoč tome što će ju Sanja pohvaliti za desert. "Mislim da će se neki kajati što su tako glasali", reći će Anamarijin dečko Petar koji je u zelenom timu chefa Gorana Kočiša.

"Plavi tim je sastavljen od dosta ljudi koji misle da sve znaju", tako je ovu dramu iz MasterChef kuhinje komentirao vođa zelenog tima Moris Vareško, inače životni partner nominirane Ivane Božac.

MasterChef 2024. | Author: Nova TV Ante smatra da bi sve bilo drugačije da je on bio chef foto: Nova TV

"Prihvaćam svoju odgovornost jer sam bila glavna", zaključila je Sanja.

Jesu li članovi plavog tima Sanju nominirali isključivo zbog njezinih pogrešaka u ovom izazovu, ili je riječ i o ljubomori, budući da je Sanja dva izazova zaredom imala najbolje jelo?

Na večerašnjem stres testu, natjecatelji će morati replicirati sofisticirano riblje jelo chefa Stjepana, a neki će već u startu napraviti pogreške. Rasplet događaja u plavom timu koji će dovesti do neočekivanih situacija ne propustite pogledati u večerašnjoj epizodi MasterChefa! 

MasterChef 2024. | Author: Nova TV Ivo Kežić pripremio je ribu na način kako je to od njega tražila Sanja, no smatra da je imao bolju ideju foto: Nova TV

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.