Najave 15. rujna 2024.

Stjepan Vukadin otkriva što se kuha u MasterChefu

stjepan vukadin, masterchef
Chef Sjepan Vukadin
foto: Nova TV
"Imamo jako zanimljive kandidate i jako dobre kuhare", najavljuje iskusni član žirija Stjepan Vukadin uoči večerašnje premijere 7. sezone MasterChefa

Hrvatski MasterChef vraća se na male ekrane! Sedma sezone danas počinje s emitiranjem, a osim gledatelja, vesele joj se i članovi žirija. Chefovi Goran Kočiš, Mario Mihelj i Stjepan Vukadin spremni su zauzeti svoja mjesta u žiriju i upustiti se u dinamičnu potragu za novom kulinarskom zvijezdom.

Dok će Goran i Mario prvi puta osjetiti odgovornost koju nosi uloga MasterChef žirija, Stjepan Vukadin kao najdugovječniji član ulazi u svoju četvrtu sezonu svjetski poznatog zabavnog showa. Iako su iza njega već tri uspješne sezone, Stjepan ne skriva uzbuđenje oko nove sezone, kao ni zadovoljstvo onime što je imao prilike vidjeti na audicijama.

MasterChef, žiri 2024. Možda vas zanima... Novi žiri MasterChefa odlično se slaže na setu Najave

masterchef, masterchef 2024. | Author: Jeffrey Jemrić Članovi žirija MasterChefa Goran Kočiš, Stjepan Vukadin i Mario Mihelj na predstavljanju nove sezone foto: Jeffrey Jemrić

Kandidati super funkcioniraju na setu

"Ugodno sam iznenađen kandidatima i time kako super funkcioniraju stvari na setu. Imamo jako zanimljive kandidate i jako dobre kuhare", iskren je Stjepan Vukadin.

No osim novih kandidata od kojih ima visoka očekivanja, za dobru atmosferu na setu ove godine pobrinuli su se i novi kolege u žiriju za koje ima samo riječi hvale.

stjepan vukadin, masterchef | Author: Nova TV Stjepan Vukadin foto: Nova TV

Odlično se slaže s novim kolegama Marijem i Goranom

"Stvarno smo od prvog dana snimanja kliknuli i dobro funkcioniramo uz zezanciju, ali i ozbiljnost“, otkriva Stjepan i najavljuje jako dobar materijal za novu sezonu. Iako mu je, tvrdi, još uvijek rano za procijeniti tko je od njih troje najstroži, smatra da se njihovi karakteri savršeno nadopunjuju.

"Možda je Mario najmekši sa svojim, rekao bih, lakim osmjehom. Goran s tehničke strane sve lijepo posloži i argumentira, a ja sam nešto između – strog, ali pravedan", objašnjava Stjepan.

Goran Kočiš, MasterChef Možda vas zanima... Chefa Gorana Kočiša na setu MasterChefa zovu Gargamel Najave MasterChef, mario mihelj Možda vas zanima... Chef Mario Mihelj: "Neću raditi veliki kompromis oko hrane, ona je tu najbitnija" Najave

Nova sezona MasterChefa bolja od prošle

Kako priznaje chef Vukadin, najviše mu se u sjećanje urežu jela koja ga ostave bez teksta, pa je faktor iznenađenja nešto čemu se posebno raduje i ove sezone.

"Iz godine u godinu kažem da će nova sezona biti dobra, zanimljivija i bolja od prošle u nekim dijelovima, i stvarno je tako. Imam takav osjećaj i ove godine. Mogu vam najaviti da će u ovoj sezoni biti dosta twistova, iznenađenja i zanimljivih situacija", otkriva poznati chef uoči premijere 7. sezone omiljenog MasterChefa večeras u 20.15 na Novoj TV.

stjepan vukadin, masterchef | Author: Nova TV Chef Stjepan Vukadin foto: Nova TV masterchef, masterchef 2024. Možda vas zanima... Što su nam skuhali članovi žirija MasterChefa? Najave

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.