Najave 16. studenoga 2016.

Meat & Grill Boutique predstavlja velikog Andreja Barbierija!

Udovičić
foto: Domagoj Jakopović Ribafish
gastro postao gastro.24sata.hr
Butik mesa i restoran Meat & Grill nastavlja fantastičan chefovski niz: Mannucci, Udovičić, Pažanin - Barbieri!

Nakon gostovanja vodećih chefova Hrvatske Gregorija Mannuccija, Ante Udovičića i Ivana Pažanina, ovoga petka goste Meat & Grill Boutiquea svojim će kulinarskim umijećem oduševiti i kulinarski virtuoz Andrej Barbieri.

masterchef barbieri.jpg | Author:

Omiljeni član žirija popularnog kulinarskog showa Masterchef kroz nekoliko će sljedova pokazati sav raskoš svog znanja koje je stekao radeći u vrhunskim restoranima Egipta, Grčke, Španjolske i, naravno, Hrvatske.

A prije no što otvori i vlastiti restoran u Zagrebu, o čemu ga možete slobodno pitati u četiri oka, Barbieri će u petak, 18. studenog, s vrhunskim delicijama Beef shopa u vlastitom aranžmanu prirediti po već ustaljenoj popularnoj cijeni od 250 kuna pravu gozbu i za najizbirljivije goste i sve to spariti s pripadajućim vinima po njegovom izboru za dodatnih 150 kuna.

U svakom slučaju, očekuje vas raj za vaša nepca koji ne smijete propustiti, a ograničeni broj mjesta za večeru koja počinje u 19 sati možete rezervirati na stranici Meat & Grill Boutiquea www.beefshop.hr/grill ili na broj telefona 01/4678 703 i mobitel 092 320 9188.

Vidimo se!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.