Najave 03. rujna 2024.

Melkior Bašić u četvrtak kuha sjajnu večeru u Crikvenici

aminess, melkior bašić
Što kuhaju chef Melkior Bašić i tim?
foto: Press
U četvrtak 5. rujna s početkom u 19:30, terasa crikveničkog Half 8 u Aminess Younique Narrivi Hotelu, ugošćuje večeru s potpisom chefova Melkiora Bašića i Marka Botića te Petra Tucmana koji je zadužen za desert

U četvrtak, 5. rujna, s početkom u 19:30, terasa crikveničkog Half 8 restorana, smještenog u Aminess Younique Narrivi Hotelu, ugošćuje pravu gourmet avanturu u režiji popularnih chefova Melkiora Bašića i Marka Botića, koji su osmislili savršeno ukusan meni od pet sljedova za kraj ljeta.

Večeru će zaokružiti chef Petar Tucman s pažljivo osmišljenim ukusnim desertom. Svi sljedovi bit će upareni vinima iz vinarije Podrum Mladina.

Chef Melkior Bašić Možda vas zanima... Novi transfer: Chef Melkior Bašić prešao u Aminess! Najave

Aminess | Author: Press Crikvenički Half 8 restoran smješten je u Aminess Younique Narrivi Hotelu foto: Press Aminess | Author: Press Chefovi pripremaju nezaboravnu večeru nadahnutu lokalnim namirnicama foto: Press

Lokalne delicije s daškom egzotike

Navedene večera dio je projekta Aminess Wine & Gourmet Nights, koji goste upoznaje s lokalnim delicijama s daškom egzotičnosti i vrhunskim lokalnim vinima. Ove večere idealna su opcija za romantični bijeg na more ili opušteno prijateljsko druženje.

Do ove godine su se održavale tijekom cijele godine u renomiranim Aminess restoranima u tri destinacije - restoranima Oliveto i Half 8 u Novigradu, 7 Seas Restaurant & Bar u Njivicama i Korčuli. Aminess Younique Narrivi Hotel u Crikvenici ovog je ljeta postao je najnovija lokacija ovih večera te će zasigurno u budućnosti uveseljavati sve gurmane u crikveničkom kraju.

Aminess | Author: Press Chef Melkior Bašić foto: Press

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petar Tucman (@tucosh)

Što kuhaju Melkior i ekipa?

Gosti ovog Wine & Gourmet Nights uživat će u jelima poput dimljenog goveđeg carpaccia s prilogom od sušene marelice i cimeta, njokima sa škampima i šafranom, rolade od krumpira s bogatim umakom od gljiva i béchamela te janjetinom s umakom od ljutike.

Posebna poslastica sprema za se desert - yuzu i breskve s rumom i sezamom. Ova posebna jela pružit će nesvakidašnju kombinaciju dobro poznatih okusa i ugodno iznenaditi i najizazovnija nepca.

Aminess | Author: Press Crikvenički Half 8 restoran smješten je u Aminess Younique Narrivi Hotelu foto: Press

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.