Tema večere je bila karipska kuhinja, u kojoj se Hutson najbolje snalazi. Vlasnica je nagrađivanih restorana na Bahamima, Kajmanskom otočju i u Miamiju te autorica knjige "From the Tip of My Tongue".
Pročitajte u nastavku kratki intervju s ovom nevjerojatnom cheficom i pogledajte u videu kako je bilo na dubrovačkom izdanju "The Gypsy Tablea".
Reci nam nešto o sebi i svom poslu u jednoj rečenici.
Avanturist sam u kuhinji jednako kao i u životu.
U nekoliko riječi opiši svoju strast prema kuhanju.
Jela inspirirana etničkom raznolikosti.
Koji su trenutni kulinarski trendovi?
Etnička je kuhinja sada vrlo popularna, a ja je već godinama pripremam. U pitanju je mnoštvo svježeg bilja i začina i to zovem „Kuhinjom Sunca“
Jesi li dosad isprobala hrvatsku hranu?
Prvi put sam bila u hrvatskoj prije četiri godine kada sam unajmila auto i odvela se od Crne Gore do Zagreba. Zaljubila sam se i u hranu i u ljude. Nekoliko sam puta hrvatsku kuhinju uključila i u svoje tečajeve u Miamiju i polaznici su bili uzbuđeni nakon isprobavanja namirnica koje sam donijela s putovanja.
Jesi li pripremila nešto novo i neobično za event u Hrvatskoj?
Inspirirala su me neka otočka jela - janjetina s curryjem, jamajčanska rižu i grašak. Pripremala sam i tostones, kubansku grickalicu od hrskavih prženih plantana banana.
The Gypsy Table Presents - A Taste of the Caribbean from Miso Soric on Vimeo.