Najave 27. veljače 2017.

Mogu li 'seksipilni' Arsen i Željan do prve desetke

Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
U današnjem zadatku natjecatelji showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' kuhaju jelo od namirnica koje su dobili u deset košara, a svaka košara ima zanimljivo ime koje daje naslutiti što je u njoj – u košarici 'divlje' glavna namirnica je prepelica, zec u košarici 'brzo', puževi u košarici 'sporo', a konjetina u košarici 'egzotično'. Košaricu s hlapom, kao 'seksi' namirnicom, uzeli su si najstariji natjecatelji, Arsen i Željan!

Natjecatelji su pokazali žiriju da znaju kuhati prema receptu koji si sami zadaju. No, danas će dokazivati koliko znaju i umiju biti kreativni kada su u pitanju nepoznati recepti i namirnice s kojima dosad nikada nisu radili. Večerašnji zadatak upakiran je u deset košara punih namirnica, ali s različitim temamadivlje, pitomo, brzo, sporo, ljuto, blago, posno, seksi te obično i egzotično.

Svaki natjecateljski par dobit će jednu košaru zajedno s receptom kojeg se ne trebaju držati u potpunosti.

Tako su Aleksandra i Kristijan dobili 'ljutu' košaricu s piletinom, kokosovim mlijekom, ananasom, algama i basmati rižom, a Moira i Zdravko 'blage' namirnice poput teletine i povrća. Natali i Hrvoje kuhat će s 'pitomim' namirnicama, među kojima je i crno pivo, Ozana i Katarina imaju 'divlje' prepelice, a Morena i Nina 'spore' puževe.

 | Author: Promo Promo

Zanimljive su košare i kod Ane i Tina (dobili su zeca) te Kristijana i Martina, koji prvi put u showu pripremaju konjetinu. Saznavši što će kuhati, Martin je poželio da se večerašnja emisija emitira u što kasnijem terminu kako njegova kćer ne bi vidjela da njezin tata kuha jelo od njezine najdraže životinje.

 | Author: Promo Promo

I dok Sanja i Željko kuhaju 'običan' pašta-fažol, a Sara i Anna 'posne' sarmice od oborite ribe, definitivno najzanimljiviju košaricu dobili su splitski duo Arsen i Željan jer u njoj se nalazi 'seksi' hlap. 'Momci' će sve vrijeme provesti razmišljajući kako pripremiti hlapa, hoće li ga skuhati, ispeći ili poslužiti „na sirovo“, kako Pažanin predlaže, da će zaboraviti skinuti kuhinjske gumice s hlapovih kliješta prije kušanja te tako potaknuti Špičeka na novu dozu šaljivih komentara, aludirajući na naziv njihove košarice.

Pažanina kod vas više ne smijemo slati. Previše ste uzbuđeni kada vam dođe vaš sugrađanin. Možete dobiti Željku ili mene, ali Pažanina više ne… Još kad znate da 'seksi' morate kuhati, i tako to. Sve mi je to čudno…“, nasmijao je Špiček cijeli studio svojim dosjetkama.

Mogu li 'seksipilni' Arsen i Željan do prve desetke u showu zahvaljujući hlapu? Doznat ćemo večeras u novom nastavku gastro showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 21:10 na RTL-u!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.