Najave 28. veljače 2024.

Nominirani Roko Ćibarić: "Ovo je Gretićeva kuhinja, on odlučuje koga će nominirati"

Hell's Kitchen Hrvatska
'Hell's Kitchen Hrvatska' - nominirani Roko Ćibarić foto: RTL
gastro postao gastro.24sata.hr
Večerašnju emisiju showa 'Hell's Kitchen Hrvatska' obilježila je nominacija Roka Ćibarića, ali i gostovanje chefa Igora Gudca čiji je lokal Broom 44 na zagrebačkom Dolcu već dvije i pol godine krcat, a nudi vegetarijansku hranu

Nakon što su u prošloj epizodi showa 'Hell's Kitchen Hrvatska' plavci još jednom posrnuli na servisu za goste, izgubili su i jednog člana Marjaninim prelaskom u crveni tim. Danas se Marjana prvi put probudila u spavaonici crvenih.

"Skinuti plavu manduru je bilo lako, ali staviti crvenu manduru, a krenuo si s plavima, nije lako. To je to, idemo u nove pobjede", zaključila je Marjana.

 

Marjana Tikel, Hell's Kitchen Hrvatska Možda vas zanima... Nominirana Marjana zvijezda je showa "Ljubav je na selu" Najave

 

U showu 'Hell's Kitchen' gostovao Igor Gudac

U ovoj epizodi gostovao je poznati chef i ugostitelj Igor Gudac, vlasnik Brooma 44 na Dolcu, a tema izazova bila su vegetarijanska jela za kakva je chef Gudac veliki majstor. "Očekujem puno, baš puno", kazao je na početku chef Igor Gudac, koji do tada nije imao prilike upoznati natjecatelje showa 'Hell's Kitchen' i njihovo znanje i mogućnosti u kuhinji.

Hell's Kitchen Hrvatska | Author: RTL Chefovi Igor Gudac i Tom Gretić foto: RTL Hell's Kitchen Hrvatska | Author: RTL 'Hell's Kitchen Hrvatska' foto: RTL

"Prvo čestitam i jednom i drugom timu, teško je bilo odlučiti tko je bio bolji, ali ja ću vam ovako nešto reći da vam uđe – kad imate u timu ljude koji su vam dobri za neke stvari, iskoristite ih baš na onom mjestu gdje su baš najbolji. Danas ste pogriješili po meni", rekao je chef Gudac nakon odrađenog izazova i kušanih jela.

Problem je u lošoj koncentraciji

"Mislim da je velika greška to što se niste koncentrirali na okus glavne namirnice. Svi tanjuri su danas bili sjajni, ali su promašili cilj. Sve je trebalo biti do tikve", nadovezao se chef Tom Gretić.

 

Hell's Kitchen Možda vas zanima... "Ja sam pobjednica!" - Emina napustila "Hell's Kitchen" Najave

 

Hell's Kitchen Hrvatska | Author: RTL 'Hell's Kitchen Hrvatska' foto: RTL Hell's Kitchen Hrvatska | Author: RTL Roko Ćibarić foto: RTL

Pobijedio je crveni tim za nijansu, a chef Gudac objasnio je da je to zbog toga jer je njihov desert bio za 4 % bolji.

 

"Danas mogu izdvojiti samo jednu osobu koja mi je malo digla živac. Roko“, rekao je chef i, iako je njegov tim pobijedio, dao Roku crnu pregaču, odnosno nominaciju, i zadatak da do sutra napokon mora zapamtiti jelovnik.

"Čuo sam od dosta kolega da je nepravedno, da nismo trebali tako završiti. Po meni, ovo je chefova kuhinja - on bira zašto i kako i dao je apsolutno savršen razlog zašto je mene odabrao", složio se nominirani Roko Ćibarić s nominacijom.

Hell's Kitchen Hrvatska | Author: RTL 'Hell's Kitchen Hrvatska' foto: RTL Hell's Kitchen Hrvatska | Author: RTL 'Hell's Kitchen Hrvatska' foto: RTL Hell's Kitchen Hrvatska | Author: RTL 'Hell's Kitchen Hrvatska' foto: RTL

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.