Najave 17. siječnja 2023.

Novi M&M's - najslađa borba za ženska prava

Novi M&M's
Novi M&M's posvećen je ženskim pravima, a slatke junakinje Brown, Green i Purple namjerno su okrenute naglavačke foto: M&M's
gastro postao gastro.24sata.hr
M&M's junakinje Green, Brown i Purple namjerno su na pakiranju okrenute naglavačke - tako se naglašava da se ovim posebnim izdanjem popularnog slatkiša slave žene koje svijet okreću naglavačke, naravno - u pozitivnom smislu

Nove vrećice slatkiša u središtu pozornosti stavljaju slatke glasnogovornice Brown, Green i njihovu novu prijateljicu - Purple, prenosi portal miss7. To je M&M-ov prvi novi lik u više od desetljeća. Trojac je na pakiranju prikazan naopako kako bi predstavljao nekoga tko "preokreće status quo".

Prikladno, ovo je prvi put da se Purple pojavljuje na M&M's pakiranju. Njezin debi na pakiranjima za Međunarodni dan žena značajan je, jer ju je Mars predstavio kao simbol prihvaćanja, individualnosti i inkluzivnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M&M'S (@mmschocolate)

Novo pakiranje ima za cilj inspirirati žene koje obavljaju hvalevrijedan posao na svom radnom mjestu i u svakodnevnom životu. Do 15. siječnja obožavatelji M&M's-a mogli su nominirati žene koje poznaju, a "koje mijenjaju status quo". Odabrane će biti prikazane na platformama M&M's-a i bit će nagrađene sa 10.000 dolara za "daljnje financiranje svog okretanja". Mars će uži izbor objaviti na Međunarodni dan žena 8. ožujka.

 | Author: M&M's Prvi put na pakiranju M&M's-a pojavljuje se nova junakinja Purple foto: M&M's

Međunarodni dan žena obilježava se diljem svijeta 8. ožujka kako bi se skrenuo fokus na pitanja poput rodne ravnopravnosti, reproduktivnih prava i drugih aspekata koji utječu na prava žena. "Žene diljem svijeta mijenjaju način na koji definiraju uspjeh i sreću dok izazivaju status quo, pa smo oduševljeni što ih možemo prepoznati i slaviti. A tko bi nam mogao bolje pomoći u toj misiji od naših vlastitih glasnogovornika - Green, Brown i Purple?", napominje glavna direktorica marketinga tvrtke Mars Wrigley North America, Gabrielle Wesley.

 | Author: M&M's Novi ženski M&M's podupire angažirane žene na svim područjima foto: M&M's

Brend se udružio s kreatoricama promjena kako bi dale vlastito mišljenje o njihovim slatkim glasnogovornicama. Među njima su dizajnerica ulične odjeće i zagovornica samoljublja Ashlee Muhammed, hip hop sestra blizanka dua Aint Afraid, LGBTQ+ kolumbijska umjetnica grafita Ledania, kreativna direktorica i dizajnerica Barbiana Liu koja osnažuje mlade poduzetnice i kreatorica realističnih torti Liz Marek.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.