Najave 30. studenoga 2020.

Otvara se Siam, virtualni restoran za ljubitelje tajlandske kuhinje

foto: Marijana Zlomislić
gastro postao gastro.24sata.hr
Ugostitelj Borna Janeš drugi je lockdown dočekao s razrađenim planom; otvara virtualni restoran Siam – Urban Thai.

Borna Janeš, vlasnik bistroa Pod Zidom i gostionice Ficlek, u utorak, 1. prosinca, otvara restoran Siam – Urban Thai. Ponovno zatvaranje ugostiteljskih objekata požurilo je otvaranje novog restorana, zasad u virtualnom obliku, uz dostavu putem platforme Wolt na području Zagreba. Pravo je otvorenje na čekanju do popuštanja epidemioloških mjera.

 

Možda vas zanima... Zagrebački restoran za blagdane daruje četiri obiteljska ručka Najave

 

 „Ideja za Siam formirala se godinama, kao prirodan proces nakon brojnih putovanja Tajlandom i velike zaljubljenosti u specijalitete te zemlje. Autentični okusi Tajlanda te thai okusi pomiješani s modernim strujanjima inspirirali su naš jelovnik“, poručuju iz Siama.

Konzultantsku je ulogu odradio Daniel Dubić, Hrvat koji godinama živi na Tajlandu i izvrsno je upoznat s kombinacijama okusa karakterističnim za tu zemlju. Na jelovniku su, između ostalog, green i red curry, tom yum goong, crispy buttermilk chicken, veganski pad thai i sticky rebarca. 

Cijelu ponudu pregledaj na njihovom Instagram profilu

1/8
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.