od 1. prosinca!
Pronađeno 8 rezultata za tag „
Borna Janeš
”
isprobaj!
Ragu od patke po receptu ekipe iz bistroa Pod Zidom
Bistro Pod Zidom, kao i većina zagrebačkih restorana, trenutno je u nesretnoj fazi iščekivanja. Prije no što se, nadamo…
u centru grada
Gostionica Ficlek nudi jela uz koja smo svi odrasli
Ficlek ne nudi novitete, već s pažnjom pristupa dobro poznatim jelima uz koja smo odrasli...
Bundek, 27.4.-1.5.
Isprobali smo što na Chill&Grill donosi Pod Zidom i jedva čekamo da isprobate
Još nas samo nekoliko dana dijeli do najvećeg festivala cuge, klope i mjuze koji će se od 27. travnja do 1. svibnja odr…
Isprobali smo...
Zimski meni Pod zidom skriva krvavice, čvarke i šnenokle
Jedan od onih restorana koje uvijek preporučujemo kada su u pitanju složenije večere, jedan od onih u kojem se svježe n…
Zagreb Chill&Grill
Pod Zidom na Bundek donosi svjetske street food hitove
Jedan od najboljih zagrebačkih restorana Pod Zidom ove će se godine prvi puta predstaviti publici Zagreb Chill&Grill fe…
Ošterija Debeluh
Chef Jure Tomič – dajte mu kuhinju i napravit će čuda
Pobijedio je na Barillinom svjetskom natjecanju u pripremi tjestenine, državni je sommelierski prvak i član je JRE, pre…
Borna Janeš: