Najave 04. studenoga 2022.

Ove se godine za blagdane pripremi na vrijeme i na jednom mjestu

foto: Lidl
gastro postao gastro.24sata.hr
Svake godine si obećaš da nećeš nabavljati sve u posljednji tren. I svake godine na Badnjak trčiš po samo još nešto… Da, klasična priča blagdana.

Misliš da imaš sve, a onda ti zatreba samo još… I možda da još ipak uzmeš i… Možda je kupovina u posljednji tren dobra tema za šale i pošalice, ali kad moraš na Badnjak do trgovine, nekako ti prestane biti smiješno. E, pa kad pročitaš ovo, znat ćeš da nema opravdanja za takav scenarij i ove godine. U Lidlovim trgovinama već sada možeš pronaći njihove poznate proizvode iz linija Deluxe i Favorina.

Lidlov asortimani Deluxe i Favorina ne prestaju nas oduševljavati iz godine u godinu. Uvijek u predblagdansko vrijeme Lidl svoju ponudu obogati poznatim proizvodima iz ovih linija. I uvijek to napravi na vrijeme, kako ne bismo – na Badnjak trčali po još nekoliko namirnica. Kad se ovakve linije pojave početkom studenog, onda nemaš opravdanja za kašnjenje.

 | Author: Lidl foto: Lidl

Unutar Lidlovih brendova Deluxe i Favorina nalaze se odabrani vrhunski proizvodi najboljeg omjera cijene i kvalitete. Slatki i slani specijaliteti iz raznih zemalja nude kulinarsku raznolikost za svačiji ukus te su idealni za nadolazeće blagdane.

Slatki i slani specijaliteti

Bijela ili crna tartufata, odrezak od noja, hrskava patka ili pak tuna u maslinovom ulju doprinijet će raznolikosti okusa za blagdanskim stolom. Ljubitelje ribe i plodova mora oduševit će kozice na kolutu sa slatkim chilli umakom, jakobove kapice u umaku, hobotnica, umak od škampi te losos u lisnatom tijestu. Cijeli smrznuti hlap je posebna poslastica, a MSC žig jamči da se radi o ekološki prihvatljivom i održivom ribolovu.

 | Author: Lidl foto: Lidl

Ne propusti isprobati ni razne Deluxe tjestenine, talijanski rižoto, namaz od artičoka i mljeveni chilli u maslinovom ulju. Klasici među desertima kao što su premium torte, premium macarons, datulje u čokoladi i punjeni čokoladni muffini savršeno će zaokružiti bilo koji blagdanski jelovnik.

Deluxe i Favorina ponudu možeš pogledati u Lidlovom digitalnom letku – ovdje.

Hajde, izazivamo te, pokušaj ove godine sve nabaviti na vrijeme! Kreni već… jučer! No, dobro, šalimo se. Kreni već danas!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.