Najave 13. studenoga 2023.

PLACe Market priprema posebno, božićno izdanje

PLACe Market
PLACe Market na Dolcu foto: PLACE market
gastro postao gastro.24sata.hr
PLACe Market, omiljeno druženje na otvorenom uz odličnu hranu i bez pretencioznosti, stiže na Dolac 22. prosinca

Iako su se s nama nedavno pozdravili do proljeća, organizatori PLACe Marketa ipak su odlučili pripremiti prigodno blagdansko izdanje uoči Božića. Naime, na Dolcu će se 22. prosinca održati zimsko izdanje omiljenog druženja uz hranu na otvorenom koje je ove godine osvojilo publiku željnu dobre hrane bez pretencioznosti.

PLACe Market krenuo je proljetos u Splitu, potom uoči ljetnog razlaza stigao u Zagreb, na Dolac, gdje se i vratio nakon ljetne pauze i Zagrepčanima i njihovim gostima priuštio odlična dva mjeseca druženja na tržnici uz finu hranu, svakog sunčanog petka (a bilo ih je u rujnu i listopadu jako puno!).

Među onima koji su oduševili na dosadašnjim zagrebačkim izdanjima PLACe Marketa bili su Broom44, RougeMarin, Gastronomadi, ResTač, Al Dente, Poke Poke, Sopal, Nautic club Pojoda by Christian Misirača, Bistro Apetit by Marin Rendić, SOI Fusion. Ferdinand knedle, Mario Mihelj… i vjerujemo de će većina njih sudjelovati i u ovom blagdanskom izdanju (još nije objavljen popis sudionika).

Za detalje oko blagdanskog izdanja PLACe Marketa dobro je zapratiti Instagram i Facebook stranicu ove omiljene food manifestacije.

 

Chef Marin Rendić Možda vas zanima... Na Dolac se vraća Marin Rendić s nečim posebnim! Najave PLACe market Možda vas zanima... Ovog petka na Dolac stižu i nova lica s finom hranom Špajza

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.