Najave 02. lipnja 2023.

Prihvatite izazov i osvojite grill dan za svoju ekipu!

Roštilj
Put do nagrade je lak, a meso i cuga su osigurani! foto: Guliver/Shutterstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Ljubitelj si vrhunskog roštilja, dobre cuge i druženja s ekipom? Skupi najbolju ekipu i dođite na Bundek u subotu 17. lipnja i pridružite nam se na Chill&Grill Akademiji uz chefove Richarda Gruicu, eksperta za američki grill i Zdravka Perića, provjerenog majstora domaćeg roštilja!

Lijepo i toplo vrijeme je kao stvoreno za roštiljanje i uživanje s obitelji i prijateljima na otvorenom. Sa sigurnošću možemo reći da su nam najdraži trenuci opuštanja vikendom uz finu klopu s roštilja, osvježavajuće piće i dobro društvo.

Za sve ljubitelje vrhunskog roštilja, dobre cuge i druženja s ekipom, Chill&Grill je ultimativni doživljaj koji se ne propušta! Upravo zato se i ove godine ponovno vraćamo na zagrebački Bundek, u subotu 17.6. od 10 sati, i pozivamo sve zagrižene majstore roštilja (i one koji će to tek postati) da nam se pridruže na Chill&Grill Akademiji! 

 | Author: Fillvlad/Pexels foto: Fillvlad/Pexels

Provedite chill dan na Bundeku i učite trikove od svjetskih chefova

Ovogodišnje izdanje Chill&Grilla posvećeno je roštiljanju na američki način, ali i naš, domaći način. Uz mentorstvo i savjete profesionalnih chefova, Richarda Gruice i Zdravka Perića, naučit ćete sve trikove za najbolji roštilj, bilo u američkom ili domaćem stilu.

Ekspert za američki grill Richard Gruica, pokretač najveće svjetske Food Meetup gastronomske društvene grupe Good Eats and Meets, podijelit će s vama najbolje trikove. Ovaj hrvatsko-američki chef svoju strast prema kuhanju, ljudima i zabavi pretvorio je u nekoliko uspješnih gastro lokalnih i globalnih projekata te u Zagreb doveo okuse Latinske Amerike. I zato mi dovodimo njega na Chill&Grill Akademiju!

Chef Zdravko Perić dobro poznat domaćoj, ali i stranoj publici, kulinarski je virtuoz s tridesetogodišnjim iskustvom i autohtona je snaga koja će također svim ekipama biti na raspolaganju. Otkrit će vam sve savjete s kojim će vaše tehnike roštiljanja biti još bolje! 

Zato ne propustite besplatan party s ekipom - ako ste spremni na dobru zabavu, vrhunsku klopu i hladnu cugu te malo rivalstva s drugim ekipama u pripremi roštilja, zabilježite 17. lipnja u svom kalendaru! Prijavite se i provedite s nama chill dan na Bundeku.

 | Author: Unsplash foto: Unsplash

Put do nagrade je lak, a meso i cuga su osigurani!

Za sve one koji žele unaprijediti svoje grill vještine nudimo priliku da osvoje grill dan za svoju ekipu i nauče kako pripremati originalni američki BBQ ili naš, domaći roštilj. Put do nagrade je lak, skupite ekipu do 5 osoba, prijavite se na nagradni natječaj „Chill&Grill Akademija!“ i odgovorite na jednostavno pitanje: Voliš li više američki ili domaći roštilj i zašto? 

Šest sretnih ekipa osvaja sve potrebno za vrhunski roštilj:

  • Mjesto za roštiljanje na Bundeku
  • Pult s roštiljem i potrebnom opremom
  • Meso, cugu i ostale namirnice za 5 osoba
  • Odličan provod s ekipom uz DJ-a i
  • Mentorstvo poznatih chefova

Nagradni natječaj traje do 13.6.2023. i zato ne oklijevajte ni časka već prijavite sebe i ekipu (do 5 osoba) i osigurajte mjesto na Chill&Grill Akademiji! Vidimo se na Bundeku u subotu 17. lipnja 2023. jer najbolje gastro događanje je opet u vašem gradu. 

Pravila nagradnog natječaj pročitajte ovdje

Partneri projekta su Zvijezda, MEGGLE Hrvatska i PIK Vrbovec. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.