Najave 03. travnja 2024.

Prodajom ružičastih vina i koktela SOL pomaže udruzi Sve za nju

kokteli, ružičasti kokteli
Ružičasti kokteli i rose vina
foto: Jill Burrow/Pexels
SOL tapas na hrvatski, uspješni lokal chefa Mate Jankovića, pokrenuo je plemenitu akciju u sklopu koje u travnju prodajom rose vina i ružičastih koktela skupljaju novac za udrugu Sve za nju. I na tome ne staju...

Chef Mate Janković i njegov SOL tapas na hrvatski nižu same profesionalne uspjehe. Stalno imaju nešto novo i fino u ponudi, sva gostovanja chefova su im rasprodana, a sada su odlučili svaki mjesec napraviti i nešto lijepo za one u potrebi. Jer uspjeh je i biti plemenit i ostati normalan i otvorenog srca i kad si na vrhu.

SOL tapas na hrvatski | Author: Facebook @SOL tapas na hrvatski Lijepa gesta lokala SOL tapas na hrvatski foto: Facebook @SOL tapas na hrvatski

Tako će od počevši od ovog travnja, svaki mjesec zaradu od posebne ponude donirati jednoj humanitarnoj udruzi. Prva je na redu udruga Sve za nju, koja pomaže oboljelima od raka dojke.

Vrhunski kokteli i ružičasta vina

Upravo za njih skupljat će se po 50 centi od svakog prodanog  koktela iz posebne ponude ili od svake čaše rose vina. U ponudi su dva koktela – Strawberry Mojito (cijena mu je 9 eura) i Clover Club po istoj cijeni te rose vina na čaše SOL Iuris rose i Bolfan rose po cijeni od 5 eura za 0,1 l.  Sva pića mogu se naručiti u SOL tapas baru i u Johannu Francku.

Clover Club koktel | Author: Ferals Studio/Unsplash Clover Club koktel foto: Ferals Studio/Unsplash

Pozivaju i druge da im se pridruže

"Drago nam je što možemo pomoći i dati svoj mali doprinos. Ovom akcijom najavljujemo stalni dobrotvorni angažman Soli. Svaki mjesec izabrat ćemo po jednu dobrotvornu organizaciju kojoj ćemo donirati skupljena sredstva. Nadamo se da će nam se pridružiti i drugi", poručio je na Facebooku chef Mate Janković.

Jako nam se sviđa ova lijepa inicijativa i mi se, baš poput chefa Mate Jankovića, nadamo da će joj se pridružiti i drugi zagrebački ugostitelji.

SOL tapas na hrvatski Možda vas zanima... SOL Mate Jankovića nudi ručak za 2 osobe za 36 eura! Najave Chef Mate Janković Možda vas zanima... Chef Mate Janković za SOL osmislio novi meni! Najave

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.