Najave 22. kolovoza 2023.

Chef Mate Janković za SOL osmislio novi meni!

Chef Mate Janković
Chef Mate Janković foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Chef Mate Janković na društvenim mrežama najavio je potpuno novi tapas meni, ali i doručak, novu hranu u kavani, te ručak za koji će biti zadužen SOL bistro, a jela će kuhati baš on

Iako mu je ljeto bilo prilično radno – zbog njegova popularnog zagrebačkog lokala SOL tapas na hrvatski, ali i Instituta za burgere kojim oduševljava ljubitelje burgera na raznim festivalima, chef Mate Janković pronašao je malo vremena i za odmor i putovanja.

 

Chef Mate Janković Možda vas zanima... Što Mate Janković kuha na ovogodišnjem Špancirfestu? Najave

 

Upravo ta putovanja, diljem Hrvatske, ali i u inozemstvo, na kojima je kušao i puno dobre hrane bila su mu inspiracija da osmisli potpuno novi jelovnik u lokalu SOL tapas na hrvatski, što je i najavio na društvenim mrežama.

Kako je najavio chef Janković, gosti će tamo od 4. rujna moći probati potpuno novi meni na kojem će ostati tek jedno ili dva stara jela. Bit će i drugih noviteta, a sve je chef Mate Janković najavio u svojoj objavi.

 

Chef Mate Janković Možda vas zanima... Mate Janković na Pagu uživao u vrhunskoj janjetini Špajza

 

“Već neko vrijeme radim na novom jelovniku SOL tapas na hrvatski, a od 4. 9. moći ćete probati sve što smo pripremili. Od otvorenja ovo je najveća promjena jer sam se ovaj put odlučio oprostiti od gotovo svih jela. Zadržat ću tek jedno il dva.

Također radim na novom doručku, ali i hrani koju ćemo servirati u kavani.

Od 16. 10. tapas više neće biti dostupan za ručak i stol će se moći rezervirati od 18.00. Za ručak koji kreće u podne i traje do 16.00 zadužen će biti SOL bistro u kojem ću svaki dan kuhati ja. Svaki tjedan kuhat ćemo novih 10 pristupačnih jela. Velika mi je želja i profesionalni izazov da pokušam s tim konceptom.

Toliko od mene, očekujte vijesti o svim koracima”, napisao je Mate jučer na Facebooku.

Toliko i od nas, samo ćemo još napomenuti da s nestrpljenjem iščekujemo nov jelovnik lokala SOL tapas na hrvatski!

 | Author: Sandra Šimunović/PIXSELL Chef Mate Janković foto: Sandra Šimunović/PIXSELL

 

Chef Mate Janković Možda vas zanima... SOL Mate Jankovića slavi prvi rođendan Najave Mate Janković Možda vas zanima... Chef Mate Janković zna gdje se jedu najbolje krafne Špajza

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.