Najave 07. studenoga 2023.

SOL Mate Jankovića nudi ručak za 2 osobe za 36 eura!

SOL tapas na hrvatski
SOL tapas na hrvatski - nova ponuda za ručak foto: Facebook @SOL tapas na hrvatski
gastro postao gastro.24sata.hr
Ovaj tjedan na meniju za ručak su su carpaccio od bijele ribe, goveđi tartar, pašticada u njoku, kroketi od sipe, ječma i komorača, kolač od lješnjaka i legendarni Međimoreo

SOL tapas na hrvatski, lokal chefa Mate Jankovića smješten u prostoru Gradske kavane na glavnom zagrebačkom trgu, nedavno je predstavio novi meni, a sada i novu ponudu jela za ručak koji se sastoji od favorita s njihovog menija. Ručak se poslužuje od ponedjeljka do petka, od 12 do 16 sati.

"3 slijeda tapasa s pogledom na glavni Trg. Sve skupa 6 različitih jela za 2 osobe 36 eura!", napisao je na svom Facebooku chef Janković te priložio jelovnik s popisom jela te fotografije hrane. 

A na ovotjednom meniju za ručak su carpaccio od bijele ribe, goveđi tartar, pašticada u njoku (sada već kultno jelo chefa Mate Jankovića iz njegovog lokala SOL tapas na hrvatski), kroketi od sipe, ječma i komorača, kolač od lješnjaka i legendarni Međimoreo (omiljena varijacija međimurske gibanice, koja oblikom podsjeća na Oreo keks). Novu ponudu chef Janković najavio je još krajem kolovoza...

 | Author: Facebook @SOL tapas na hrvatski Kolač od lješnjaka i Međimoreo foto: Facebook @SOL tapas na hrvatski

“Već neko vrijeme radim na novom jelovniku SOL tapas na hrvatski, a od 4. 9. moći ćete probati sve što smo pripremili. Od otvorenja ovo je najveća promjena jer sam se ovaj put odlučio oprostiti od gotovo svih jela. Zadržat ću tek jedno il dva.

Također radim na novom doručku, ali i hrani koju ćemo servirati u kavani. Od 16. 10. tapas više neće biti dostupan za ručak i stol će se moći rezervirati od 18.00. Za ručak koji kreće u podne i traje do 16.00 zadužen će biti SOL bistro u kojem ću svaki dan kuhati ja.

Svaki tjedan kuhat ćemo novih 10 pristupačnih jela. Velika mi je želja i profesionalni izazov da pokušam s tim konceptom”, napisao je tada Mate na Facebooku. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOL (@sol_tapaszagreb)

Prije nekoliko dana SOL tapas na hrvatski predstavio je i odlično novo jelo za one koji preferiraju prehranu baziranu na namirnicama biljnog podrijetla, a riječ je o veganskom tapasu - celeru pečenom u soli. Jedva ga čekamo probati!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.