Najave 14. studenoga 2016.

Prvi Zimski zagrebački festival palačinki

Palačinke
foto: Gastro.hr
gastro postao gastro.24sata.hr
Koristimo ovu prigodu obavijestiti sve drage palačinkoljupce kao i one koji će to tek postati, kako će se drugo, ovogodišnje zimsko izdanje Festivala palačinki održavati u razdoblju od subote, 17. prosinca 2016., do petka, 30. prosinca 2016., .

U ugodnom prostoru hotela Dubrovnik, uz nezaboravan pogled na jedinstven blagdanski ugođaj središnjeg zagrebačkog Trga bana J. Jelačića, održat će se još jedan festival posvećen omiljenom nam kolaču!

Uz cjelodnevni glazbeni i zabavni sadržaj, okrunjen bogatom ponudom ovih toplih slastica, kako autentičnih tako i onih kreativnih i inovativnih svjetskih receptura, posjetitelji će također, imati prigodu uživati u raznim slatkim i slanim delicijama, toploj čokoladi, čajevima, kuhanom vinu, ali i bogatoj ponudi božićno-novogodišnjih darova za naše najmilije.

Palačinke | Author: facebook foto: facebook

Organizatori vas pozivaju da im se obavezno pridružite na zimskom Festivalu tiojekom prosinca uz cjelodnevnu glazbu po izboru DJ-a, predstave, koncerte, radionice, kao i promociju zagrebačke kuhinje i kolača.

Samo da spomenemo neke sudionike:
Choco cafe, Poffertjes, Hrvatske divote, Palačinkarnica Retro...

Dakle, vidimo se na najboljim palačinkama, ne propustite, i sve detalje pratite na stranici eventa!

Komentari 1
Pogledaj sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Ivana Pavelic
    anavicro23 19:02 15. Studeni 2016.

    Nadam se da će biti degustacijskih menija, da možemo pomoći probati svega pomalo :)