Filozofija lokala je da nude kreativna jela pripremljena od svježih namirnica s Dolca, a nedavno su uveli i Teatar večere. Novost je i najbolje od azijske gastronomije pod palicom chefa Tike Ram Sharme, koji je radio u hotelima Four Seasons Mumbai, Seychelles, Doha, a jedno vrijeme i u ponajboljem svjetskom restoranu Nobu. Ne propustite njegove kreacije subotom!
Ovoga petka ReUnion ponosno predstavlja posebnu tematsku večeru svoga glavnog chefa Marinka Topalovića i njegovog tima koji će uparivati ukusnu hranu i najbolja hrvatska craft piva. Večera stoji 290 kuna, a meni je sljedeći:
Pairing hrane i craft piva
ReUnion restoran, petak, 12. travnja u 20 sati
Chicharon & Pivski mlinci
5th Element ABA; Pivovara Daruvar
----o----
Rižoto s dimljenom cvjetačom, confitirani pačji batak s čipsom pačje kožice
Pozoj; Zmajska pivovara
-----o-----
Vongole poširane crnim pivom Porter Zmajsko sotirane na beurre noisette i korici limuna
Citrus IPA; Garden Brewery
-----o-----
Creekstone goveđi Black Angus Flank odrezak u lardu
Rosti od krumpira s pečenim maslinama
Salata od mladog luka s vrhnjem
RIS; Zmajska pivovara
-----o-----
Tart od tamne čokolade, tostirani kakaovac
Chocolate & Peanut Butter Stout; Garden Brewery
Vidimo se u ReUnionu u sklopu Hotelu Canopy by Hilton Zagreb u sklopu Branimir centra na uglu Trpimirove i Branimirove ulice u centru Zagreba!