Najave 29. prosinca 2023.

Sarah ili Luka: Tko odnosi pobjedu u MasterChefu?

MasterChef
Finalisti MasterChefa Luka Veić i Sarah Mikulec foto: Nova TV
gastro postao gastro.24sata.hr
Večeras ćemo pratiti finalnu emisiju hrvatskog MasterChefa, u kojoj se za prestižnu titulu bore Sarah Mikulec i Luka Veić. Neki natjecatelji ove sezone već su otkrili svoje favorite...

Nakon tri mjeseca, večeras završava još jedna sezona hrvatskog MasterChefa. Sezona će završiti s glavnim akterima, MasterChefa – finalistima Lukom Veićem i Sarom Mikulec. Podršku će im dati bivši kandidati šeste sezone koji će kuhanje dvoje najboljih natjecatelja pratiti s galerije.

"Uzbuđeni smo i emocionalni", reći će Mateja koja će doći dati podršku svojim MasterChef kolegama, dok će Ivana poručiti kako je "izvanredan osjećaj vratiti se ponovno. Navijat ću za oboje, neka pobjedi najbolji".

 

MasterChef Maja Šabić Možda vas zanima... Pobjednica MasterChefa sanja o vlastitoj slastičarnici Najave Maja Šabić Možda vas zanima... Maja Šabić: "Riža s piletinom je super rješenje za prvu pomoć!" Špajza

 

"Bio sam korak do finala, ali nije mi žao zbog plasmana. Ovo će mi definitivno promijeniti život, a već je lagano i krenulo", osvrnuo se na svoje MasterChef putovanje polufinalist Manuel Crnobrnja.

"Ulazim u MasterChef kuhinju po posljednji put. U meni je turbulencija svih osjećaja koje si možete zamisliti“, istaknut će Sarah. Njezin suparnik Luka priznat će pak da ima tremu prije početka svog najvažnije kuhanja u MasterChefu. "Nevjerojatno mi je da se nalazim tu. Osjećaj je predivan i ne mogu to opisati", kazat će Luka.

 | Author: Nova TV MasterChef 2023. - finale foto: Nova TV  | Author: Nova TV MasterChef 2023. - finale foto: Nova TV

"Otvoreno navijam za Luku, jer on je najviše pokazao. S obzirom na to da ima 19 godina, ima odlične okuse, kvalitetu... Nadam se da će pokazati samopouzdanje i postati pobjednik", otkrit će Petar Tucman.

"Pokažite svima što možete, što ste zaslužili. Neka ovaj dan bude nezaboravan", poručit će finalistima član žirija, chef Damir Tomljanović.

 

MasterChef 2023. Možda vas zanima... Žiri MasterChefa: "Kandidati nisu ni svjesni što nama sve može pasti na pamet!" Najave

 

Naravno, strog i pravedan žiri od finalista ne očekuje ništa manje od savršenstva na njihovim tanjurima.

"Kuhajte sa srcem i neka ta strast zasja kroz vaša jela", savjetovat će im chef Melkior Bašić.

Luki i Sari zadatak će biti da naprave meni od 4 slijeda – hladno predjelo, toplo predjelo, glavno jelo i desert, a jela koja će poslužiti moraju biti njihova autorska. Jela će pripremati 3 sata, a tko će u tome biti uspješniji te kome će izmaknuti pobjeda i trofej, ne propustite doznati u finalnoj epizodi šeste sezone MasterChefa.

 | Author: Nova TV MasterChef 2023. - finalisti Sarah Mikulec i Luka Veić foto: Nova TV  | Author: Nova TV MasterChef 2023. - članovi žirija, chefovi Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović foto: Nova TV

 

bešamel umak Možda vas zanima... Brzi bešamel umak bolji od onog iz MasterChefa Špajza Poke bowl s tunom Možda vas zanima... Poke bowl - recept za zdjelu punu okusa i zdravlja Recepti

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.