Najave 09. veljače 2024.

Stiže 7. sezona serijala "Somebody Feed Phil"

somebody feed phil
"Somebody Feed Phil", screenshot iz nadolazeće 7. sezone foto: Netflix
gastro postao gastro.24sata.hr
Autor serije "Svi vole Raymonda" Phil Rosenthal od 2018. snima uspješan gastro putopisni serijal "Somebody Feed Phil" u sklopu kojeg je prije nekoliko godina posjetio i Split. Nova sezona showa na Netflix stiže 1. ožujka

U 6. sezoni uživao je, uz ostale svjetske destinacije, i u našem Splitu. Svi se još sjećamo kako je Split djelomično predstavio i kao prijestolnicu ćevapa i bureka (a što da radi, to mu se nudilo, a nudi se i danas!). A sada Phil Rosenthal, autor serije "Svi vole Raymonda", ponosno najavljuje 7. sezonu svog gastro putopisnog serijala "Somebody Feed Phil" koja na Netflix stiže 1. ožujka.

 

Berlin - ljuti desert inspiriran kultnim TV likom Možda vas zanima... Uoči premijere serije, slavni Berlin dobio svoj ljuti desert Najave

 

Od Dubaija do Islanda

Nova, 7. sezona serijala "Somebody Feed Phil" imat će 8 novih epizoda, u sklopu kojih je slavni TV pisac i ljubitelj fine hrane posjetio Dubai, Mumbai, Kyoto, Taipei, Washington, Orlando, Škotsku i Island.

Na ovom nezaboravnom putovanju na kojem je obilato uživao u neodoljivim mirisima i okusima, pratili su ga članovi njegove obitelji, a u spomenutim destinacijama nalazio se i s dragim kolegama i prijateljima (komičarima, scenaristima, umjetnicima…). Veselo društvo uživalo je u finoj hrani, razgovorima, smijehu, odličnom druženju.

 

netflix, vino Možda vas zanima... Netflix predstavio svoje vino, vezano je uz njihov hit show Najave

 

Sretni gadovi

Philov brat Richard zadužen je za produkciju showa, kao i za snimanje zanimljivih scena iza kamere. Zanimljivo i simbolično, obiteljsku tvrtku koja vodi sve poslove vezane uz serijal "Somebody Feed Phil" braća Phil i Richard nazvali su – Lucky Bastards.

somebody feed phil | Author: Netflix U sklopu 7. sezone Phil Rosenthal posjetio je i Kyoto foto: Netflix

"Novih 8 epizoda bit će najbolje do sad, veće od života", obećavaju s Netflixa i dodaju kako se u svom serijalu Phil Rosenthal uspješno povezuje s ljudima pomoću "univerzalnog jezika hrane" te slavi druge kulture otkrivajući skrivene (gastro) dragulje diljem svijeta.

Za one koji ne mogu dočekati 1. ožujka kada novih 8 epizoda serijala "Somebody Feed Phil" stižu na Netflix, mogu ponoviti gradivo uz epizode prethodnih sezona, ali uživati i u knjizi "Somebody Feed Phil: The Book".

somebody feed phil | Author: Amazon "Somebody Feed Phil: The Book" foto: Amazon

somebody feed phil | Author: Amazon "Somebody Feed Phil: The Book" foto: Amazon somebody feed phil | Author: Amazon "Somebody Feed Phil: The Book" foto: Amazon

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.